Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svůdná krása: Jak se nalíčit na poslední párty v roce?

31. prosince 2009 | 12:40

Poslední den v roce přímo prosí o to se odvázat, využít příležitosti. Nedržte se při zdi a vyzkoušejte něco nového a vzrušujícího.

Nenápadná krása

.
Autor: Shutterstock.com

U takto jemného líčení si dejte záležet především na sametovém make-upu. Oči orámujte pouze řasenkou a jestli je chcete zdůraznit trochu více, použijte do vnějších koutků černou tužku na oči. Na rty naneste bezbarvý lesk.

Slabé líčení

Inspirovat se v líčení můžete i podle svého outfitu, nebo některé jeho části.
Autor: Shutterstock.com

Kolem očí můžete jemně nanést hnědé nebo šedé oční stíny. Další variantou je, že je orámujte tmavou tužkou na oči, kterou poté rozetřete pěnovým aplikátorem do ztracena. Na závěr naneste řasenku a světle hnědou nebo béžovou rtěnku. Velmi efektně bude vypadat výrazný šperk na krku.

Vášnivý pohled

.
Autor: Shutterstock.com

Cihlový základ doladěný hnědavými odstíny nejen na horním, ale na spodním víčku. Černou kajalovou tužkou udělejte linku do oka a na řasy použijte černou prodlužující řasenku.

Kouřové stíny

.
Autor: Shutterstock.com

Kouřové líčení můžete na slavnostní událost doplnit i umělými řasami. Tímto způsobem líčení upozorníte na oči, takže na rty naseste jen bezbarvý nebo světle růžový lesk.

Buďte odvážná

.
Autor: Shutterstock.com


Nebojíte se barev? V tom případě klidně sáhněte po zelené barvě. Stín naneste i pod víčko. Ideální bude, když k takto výraznému líčení sladíte i některou čast outfitu.

Autor: Milada Fialová