Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Škromach se předvedl: ODS a další ať drží hubu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: pes - 
5. května 2009
15:37

S blížícími se eurovolbami a podzimními předčasnými volbami se politická kultura v Čechách přiostřuje. Místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach na tiskové konferenci řekl, že by ODS "měla konečně začít držet hubu"!

Na osobní útoky, urážky a obviňování sí budeme muset zvyknout. Podle politologů bude politická kultura v zemi dál upadat. Důkazem je například výrok místopředsedy ČSSD na úterní tiskové konferenci.

"V této chvíli ODS a její souputnící, lidovci a zelení, by měli konečně začít držet hubu, když ČSSD přichází skutečně s návrhy, které by měly posílit například jistoty, kdy ne vlastní vinou lidé ztratí zaměstnání, a kdy hovoří, že sociální demokracie něco rozhazuje,“ cituje server Novinky.cz Škromacha.

Čeho všeho se ještě dočkáme?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

disk ( 6. května 2009 04:06 )

..., který bude zanedlouho dělat i stojku, jen aby nepřišel o své živobytí. Problém není, jestli je hulvátů více v jedné, druhé nebo desáté straně, problém je v tom, že voličům takové chování nevadí - každý má politiky, jaké si zaslouží, knedlíci.

istyl ( 5. května 2009 21:51 )

tito sprosťáci? Tento elektrikář? Kam se to řítíme?

siroky11 ( 5. května 2009 21:01 )

Proč by si pan Škromach nedovolil, když horší "prasečinky" si dovolí předseda vlády Topol, tady nadávej a kritizuj!

warumfernet ( 5. května 2009 20:14 )

Je mi zle z toho jak tady mlžíš, modrej mlhoši. S arogantním ,sprostým jednáním a gesty, zahájila svoji krutovládu snad Topolánkova vládní klika,NE?????

seva ( 5. května 2009 17:44 )

Je mi zle z našich poslanců, senátorů a imbecilů, kteří na sebe neupozorňují inteligentní a slušnou mluvou, ale vulgárnostmi a stupidními výřečky. Jak je možné, že si pan Škromach dovolí prohlásit takovou větu? Vždyť v podstatě mluví za nás všechny. Lidi probuďte se, za chvíli si hlavouni ruku v ruce s Policíí budou moci dělat opravdu všechno!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa