Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Berlusconi: Rozvodová bitva o 180 miliard?!

Berlusconi: Rozvodová bitva o 180 miliard?!
Berlusconi: Rozvodová bitva o 180 miliard?!  (Autor: AFP)
Autor: INT, pal - 
4. května 2009
15:57

Italský premiér Silvio Berlusconi se vyjádřil k jednání své manželky, která kritizuje jeho zálety, a chce po ní veřejnou omluvu. Pokud k jejich rozvodu skutečně dojde, má se třetí nejbohatší muž Itálie na co ´těšit´. Vlastní totiž majetek v hodnotě 180 miliard!

Silvio Berlusconi (72) se již nemá v plánu s manželkou usmířit. Namísto toho od ní chce omluvu za to, že komentovala jeho zálety v médiích. Prohlásila dokonce, že se s italským premiérem plánuje rozvést!

Veronica Lario (52) se rozhořčila poté, co vyšlo najevo, že byl její manžel na narozeninové oslavě osmnáctileté Neapolitánky Noemi Letizie. Mladinká Noemi však není jediným ´úlovkem´, který na premiérově udičce skončil.

Nastalá situace se teď Berlusconimu ani trochu nehodí ´do krámu´, už na začátku června totiž proběhnou evropské parlamentní volby. Jeho cílem tedy zřejmě bude, jak z průšvihu se ctí ´vybruslit´.

 

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

paprika72 ( 4. května 2009 20:24 )

dulezite je se informovat, na to slecna stefanka kdyz pridavala komentar zapomnela....

akka ( 4. května 2009 19:54 )

já žasnu...ještě že mně je to jedno...

paprika72 ( 4. května 2009 18:47 )

slecna stefanka nevi o cem mluvi. pani Miriam Raffaella Bartolini (prave jmeno manzelky) poznala Berlusconiho kdyz ji bylo 24 let (jemu 44), svedla ho za kulisamy divadla, otehotnela a dohnala ho k rozvodu s prvni manzelkou se kterou mel 2 deti. Tahle pani (?) to uz nekolik let tahne se starostou mesta Benatky, vsichni o tom vi, ale nikdo nic nerika! Jiste je, ze si nasla pravy moment (alespon se o ni bude mluvit - byvala herecka se nezapre! - a vydela na tom vic ). Dodatek: tahle herecka chce zadat o rozvod: v italii to znamena, ze uz ziji 3 roky kazdy sam pro sebe a nejsou si vazani. Jestli ma Berlusconi jine zenske, to je jeho problem a rozhodne do toho nemuze mluvit nejaka byvala neukojena herecka, ktera nema ani odvahu pouzivat sve vlastni jmeno (dnes se jmenuje veronica lario - co se stydi za sve jmeno? nebo si mysli, ze je stale na jevisti?). Spolecne s Berlusconim cekame v Italii na verejnou omluvu hodne te velke herecky Veroniky!!!!!

stefanka ( 4. května 2009 18:10 )

Je to nesympaticky clovek,ktery se ted snazi pomlouvat svou zenu,ze byla herecka a pekna potvora .To se nedela.Jsou spolu 30 let a to se jen tak lehce obejit neda.... Dal si 2 x transplantovat vlasy,vyhladit oblicej od vrasek a ted si mysli,ze je mu 35. At si dela co chce,je dost naivni,kdyz veri,ze 18 lete na nej leti,ze ma pekne oci .....ale nemel by hazet spinu na svou manzelku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa