Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Asistent trenéra: Nutil mladé fotbalisty masturbovat!

Tomáš K. dostal za svádění malých fotbalistů k nemravnostem pět a půl roku vězení.
Tomáš K. dostal za svádění malých fotbalistů k nemravnostem pět a půl roku vězení.  (Autor: Jitka Žigová)
Autor: Jitka Žigová - 
30. dubna 2009
05:00

Opíjel a sváděl k sexu školou povinné fotbalisty a jednoho hocha dokonce znásilnil! Nemravného asistenta fotbalového trenéra z oddílu na Hradecku Tomáše K. (26) za to hradecký krajský soud ve středu poslal na pět a půl roku do vězení.

Žaloba ho vinila, že často sedával u počítače a pod různými přezdívkami malé fotbalisty sváděl k nemravnostem. Vybízel je k sebeukájení či skupinovému sexu nebo sliboval, že obstará partnerky.

Na soustředěních mladých fotbalistů za nimi chodil do chatek a vyzvídal, zda už onanovali. Nabádal je, aby se ukájeli před ním a radil jim, jak na to. „Do jisté míry mé chování bylo nevhodné. Některé skutečnosti jsou ale překrouceny. Šlo jen o hru, legraci,“ připouštěl jen částečně vinu.

Nejhorší prohřešek spáchal muž na chlapci při oslavě jeho 15. narozenin na zahradě u domu jednoho z členů fotbalového oddílu, na kterou trenér přinesl alkohol. Chvíle, kdy byl malý oslavenec opilý a nemohl se bránit, využil asistent podle žaloby k tomu, že hocha znásilnil. To ale obžalovaný odmítl.

Mladý asistent trenéra se tak podle znalců choval, protože měl nedostatek sexu a také byl sexuálně nevyzrálý. Soud mu uložil také ambulantní psychiatricko-sexuologickou léčbu. Proti rozsudku si ponechal lhůtu na odvolání.

bleskomor ( 30. dubna 2009 08:41 )

Prznit děti a ještě za to brát prachy.. Warum nicht, že? Ta bukvice není úplně vymletá

siroky11 ( 30. dubna 2009 06:20 )

Tam se ještě leččemu přiučí a vyjde ven , jako buzík profesionál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání