Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se nechat ponížit pro vidinu 100 000 Kč? Vyválet se v hnoji!

Autor: Tomáš Brych, Ondřej Hodálik - 
29. dubna 2009
05:51

Co všechno jsou schopni udělat lidé pro vidinu sto tisíc korun? Už podruhé během krátké doby to zjišťovalo jedno rádio v Čechách, které se asi v ponižování lidí vyžívá… Před časem rozhazovalo poukázky na sto tisíc na českobudějovickém náměstí, kde se v tlačenici několik lidí zranilo.

Teď o víkendu zase sesterská stanice rádia nechala lidi v Plzni zesměšňovat se a předvádět šílené věci… Sto tisíc dostal jen jeden z nich. Za 15 minut koupání v hnoji!

„Posluchači rádia a zákazníci zahradního centra se hlásili v průběhu dubna do soutěže tím, že si jednoduše sami vymysleli úkol, který jsou ochotni splnit za to, aby dosáhli na hlavní výhru za sto tisíc korun,“ vysvětloval Jiří Pěč z pořádajícího rádia. Finalisty pak vybírali moderátoři ranního vysílání.

„Rozhodovaly hlavně originální, nápadité, a hlavně šílené nápady,“ řekl moderátor Petr Vejvoda.

První ze soutěžících nechala rozmlátit kladivem své auto. Měla šanci na výhru? Kdepak! Další dívka si nechala vytetovat obří logo rádia na zadek a jiná dokonce obrázek sekačky na zátylek. Tyhle pokusy s téměř doživotními následky zůstaly u porotců skoro bez odezvy. Chlapi jedli živé červy, strkali si kopřivy do trenek, ale vítězkou se stala Štěpánka, která se 15 minut koupala v koňském hnoji.

Čím chtěli vyhrát?

sylar ( 29. dubna 2009 22:12 )

Nechápu, co vás na tom tak rozčiluje! Nevím, komu se poštěstí mít k dispozici 100 000,- na zrealizování zahrady. Prostě jsem to udělala proto, že mi to vytrhlo trn z paty a teď v klidu můžu dodělat zahradu, kterou už dva roky dávám dohromady. A hlavně nevím, proč to řešíte, protože za týden si na tohle nikdo ani nevzpomene, tak to lidi neřešte. Prostě jen závidíte, že nemáte taky tu šanci vyhrát peníze a pochybuji, že někdo z vás by peníze odmítl, protože v dnešní době je potřebuje každý. Jen se bavím nad tím, co tu všichni píšete. Takový reakce jsem nečekala. Styďte se!

sovereign ( 29. dubna 2009 21:14 )

Soutěž byla výborná V práci jsme se tím bavíme až do teď. Nevím jaký je rozdíl mezi touto soutěží a těmi které se dávají v televizi, kde se lidé taky zprapňujou a ostatní jim ještě tleskají viz. např. Big Brother, Nic než pravda, Výměna manželek a další reality show... Každý soutěžící do toho musel jít s vědomím, že může i nemusí vyhrát. Pokud mělo jít o originálnost, tak co je originálního na tom že si člověk nechá udělat tetování, rozmlátit auto, které sotva jezdí a nebo sníst pár červů, který jsou v některých zemích považovány za delikatesu... Štěpánka rulezzz...

jurasz ( 29. dubna 2009 18:42 )

Já nevím kdo koho tu ponižuje, ti lidi, kteří se do toho hlásili věděli do čeho jdou, šli se hlavně pobavit a třeba i zvítězit. Šlo o zábavu,vůbec nešlo o to, aby se ponižovali, když někdo neumí pochopit srandu, tak to je potom těžký.

ajkilinka ( 29. dubna 2009 18:10 )

Tato soutěž byla bombová.. Ti lidé,kteří se do této soutěže přihlásili , věděli do čeho jdou!! Bylo to na nich jestli ten ukol co si vyymsleli splní nebo ne !! Oni tam přišli a svůj ukol splnili chtěli vyhrát kdo by nechtěl!Pobavili se a to je hlavní!!Někteří z vás se pobavit neumí a myslíí si jak se před lidem Českého národa ponížili,ale uvědom te si že věděli do čeho jdou!!Kdyby to dělat nechtěli tak tam nepřišli a nic neukázali!V rádiu sama vím a znám dobře ty lidi!!Jsou skvělý kam se za nima někteří hrabete!!Nechci vás njěka urážet , ale ty lidi sou nenahraditelný a jedinečný!!Soutěž se povedla a mysle te si co chcete!!Měj te se krásně pa

gogo ( 29. dubna 2009 17:18 )

"Koně se také střílejí"... Byl z třicátých let minulého století. Byl o zoufalství lidí, kteří se v ponižujícím soutěžení snažili přijít k penězům... Nikdy bych nevěřil, že tato neuvěřitelná ubohost dorazí v roce 2009 (!) k nám ! Toto je součástí svobody a demokracie ?

Zobrazit celou diskusi