DISKUSE K ČLÁNKU

teddinka1:Boubelky sou dost široký pojem a myslím si, že pro spousta chlapů je to i holčina, co má 5Kg (nemyslím prsa) navíc oproti štíhlému ideálu. Už tedy jen ten pojem BOUBELKY má nejednoznačný význam.

(06. 08. 2009 15:14)

lk71:tlustý holky se opravdu málokomu líbí, mě osobně hubené taky neberou, prostě zlatý střed, ideál je sice sportovní postava, ale přiznejme si, že tu má málo holek, ale co je platná pěkná postava, když je to kráva, takže klidně budu s baculkou, když to bude zlatá holka

(07. 07. 2009 08:18)

benjir:Osobně jsem přesvědčený o tom, že oblast sexuální přitažlivosti je tak individuální, jako máloco. Znám lidi, kteří se rozplývají nad baculkami a taky ty, kteří se stejnou fascinací obletují jen ty štíhlé, až téměř anorektické typy. Pro mě osobně nehraje až takovou roli postava, i když oběma extrémům bych se raději vyhnul, ale spíš projev. Znal jsem jednu dívku, která byla vyloženě nehezká, ale dostala mě svou povahou. A naopak, jsou krásné dívky, které pro mě ztratí svů sexapeal, sotva promluví. Samozřejmě, že díky anonymitě článku mohu být jedinci s "vytříbeným" vkusem atakován jako zakomplexovaný chudáček, co na jiné, než na ošklivky nemá, ale ti by byli hodně mimo. Zkrátka, každá žena může být přitažlivá, není to jen ve vzhledu

(05. 07. 2009 09:12)

jany:clanko o tom, ze hubene zeny jsou out, vychazi uz leta spousta. REALITA je takova, ze se muzum hubene libi asi jeste vice nez predtim. ano, radeji bych si namlouvala tyhle nesmysly o preferencich "oblin" take, ale ja nejsem typ, cop si neco nalhava, radsi se snazim speku zbavit)

(04. 07. 2009 01:34)

czgirl:Znam chlapy, kteri maji vylozene radi jenom opravdu otyle zeny, znam chlapy, kteri miluji hubene, az anorekticke holciny a znam muze, kteri se muzou zblaznit po zlatem stredu. Kazdy je jiny. Ja osobne mam rada zlaty stred. Kdyz se zena neprejida a pecuje o svuj vzhled, muzi ji budou na rukou nosit.

(03. 07. 2009 18:29)

sinfulangel:No ja jeste nepoznala chlapa ktery by chtel tlustou holku, uprime me se taky nelibi tlusti chlapi..

(02. 07. 2009 18:14)

lizliz:No ale nebude přece vyžraná jako vepř ne? Neřikam že by měli bejt všichni jako tyčky, ale stačilo by nebýt líný(á) a zdravě jíst a aspon trošku pro sebe něco děla

(01. 07. 2009 10:49)

rodier:Realita je takova, ze tlusty kravy (alias boubelky) NIKDO nechce. Kazdy normalni a zdravy clovek si radeji najde nejakou normalni holku.

jenom luzri a skyda si hledaj sobe rovne.

o peknych holkach blesk pise
tluste skyda si blesk kupuji..

(30. 06. 2009 16:39)

quasimodo:Nevim proc nekdo odsuzuje baculky. Na kazdy hrnec se najde poklicka a nekomu se libi anorekticky a nekomu plne zdrave ceske holky. Modni trend je honit se, zrat zrni, travit volno v solarku. Pak ma baba postavu chlapa bez boku, nader, z extremni zateze ma problem s plodnosti a ze zrni kvoka.
Neutika vam pak zivot mezi prsty? Abych se cpal nejakyma klickama, kdyz si muzu zakrojit cerstvyho teplyho uzenyho s domacima okurkama, krenem, zalit to orosenym pivkem. Pche, bych se na par kilo nadvahy mohl vykaslat

(28. 06. 2009 12:49)

luci88:No vidíš a někomu třeba zase nechutná teplé uzené a spíš si dá to zrní Myslím, že váha je to poslední, co by se mělo řešit, ale samozřejmě všeho moc škodí-žádný extrém není hezký

(28. 06. 2009 19:49)

lizliz:Tak nám za deset let řekneš co máš za nemoci ok?

(01. 07. 2009 10:51)

silveretta:Co tak sleduju kolem co chlapi říkaj, tak maji o moc víc raději hubený. Ne vychrtlý, ale hubený. Ony ty tukový polštáře nejsou asi sexy pro většinu:-/

(26. 06. 2009 05:15)

votomtoje:Milej zlatej, spoustu chlapů boubelky rajcujou, ale před svejma kumpánama to nepřiznaj, aby se neschodili!

(29. 06. 2009 14:36)

rodier:Protoze jsou to luzri kteri si nic jinyho nez tlustou becku nezaslouzi. A stydej se za ni !!!

ZENSKE ZHUBNETE,. STYDIME SE ZA VAS !! Mit ja doma takovou tak ji to sadlo vodrezu

(30. 06. 2009 16:41)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(24. 06. 2009 19:35)

danda31:NECHUTNY !!!

(25. 06. 2009 08:19)

anasyi:tenhle prispevek se ti nepovedl,na jinych diskusich celkem ujdes

(25. 06. 2009 14:01)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(26. 06. 2009 13:32)

sapca:Samozřejmě že anorektičky se už nikomu nelíbí ale tlusťošky určitě taky ne! Nejlepší jsou prostě ty co se starají o svoji postavu, pravidelně cvičí a nepřejídají se.

(24. 06. 2009 11:55)

lizliz:Naprosto souhlasim

(01. 07. 2009 10:52)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy