Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Fischerová dala hlas jinému kandidátovi: Hodila jsem si korunou

Koho nakonec volila Ťáňa Fischerová
Koho nakonec volila Ťáňa Fischerová  (Autor: Blesk - Dan Černovský)
Autor: oj - 
12. ledna 2013
11:58

Prezidentská kandidátka Táňa Fischerová na sebe během kampaně dokázala poprvé upozornit. "Hodila jsem si korunou mezi Jiřím Dienstbierem a Zuzanou Roithovou," řekla v televizi. Chtěla podat další důkaz, že je ztělesněním dobra a skromnosti, nebo si ani ona nemyslí, že by byla dobrou prezidentkou?

Když Táňa Fischerová není přesvědčená o tom, že je nejlepší možný kandidát, proč by si to měl myslet někdo jiný? „Co nám tím chtěla asi vzkázat?! Nevolte mne, nestojí to za to? Tohle je postoj kandidátky na prezidenta?! Pro tohle lidi chodili v zimě a dešti a roznášeli letáčky na její podporu? Cítím se zklamán a podveden,“ píše jeden z jejích teď už asi bývalých fanoušků na Facebooku.

Fischerová ale tvrdí, že se rozhodla správně. „Samochvála smrdí,“ říká. Pouze prý tak demonstrovala, že se drží toho, co říká a na rozdíl od ostatních kandidátů nevolila sebe. „Odlišme jednou pro vždy VOLIT a BÝT VOLEN. To je nesmírně důležité, tady také začíná ta demokracie," dodává.

doktorka6 ( 18. ledna 2013 20:19 )

Mohu Vás upozornit že paní Táňa má sebevědomí naprosto OK, na rozdíl od zde ,,diskutujících,,mějte se a užijte si volby v druhém kole.

doktorka6 ( 18. ledna 2013 20:17 )

Ten Váš komentář na Vás zcela pasuje, ale víte já také proti Vám nic nemám....

doktorka6 ( 18. ledna 2013 20:16 )

Promiňte, ale hodnotit někoho jen podle vizáže? To myslíte vážně? To jste si moc práce nadal(a) poznat její práci. Proč by se měla o post prezidentky ,,drát,, ? Je snad nějaký dráteník?Je to slušný člověk, co nikoho neuráží! Asi jste čekali komedii a ona se nekonala, to je mi Vás líto.....

doktorka6 ( 18. ledna 2013 20:12 )

Koukám, že se Vám stýskalo. No, tak já Vám tedy odpovím. Je každého věcí koho si volí, proto to byly volby pro všechny občany. Já jsem jí volila a za Táňou i jejími názory si stojím. To že tu píšete blbosti, že se stále někam cpe, není pravdou. Nicméně vím, že jí stále ještě většina lidí nepochopila a ani se pochopit nesnaží. To jí ale neubírá na kvalitě. To co ona vidí jako vize budoucnosti jednou bude a občanské společnosti si sami budou rozhodovat jak chtějí lidé žít. Vaše nevraživost na tom nic nemění. Přeji Vám krásné zimní dny. Raději než na pomlouvání Táňi se teď soustřeďte na druhé kolo volby, jo to jste si zvolili to budete mít. Hodně štěstí !

kdoasi ( 12. ledna 2013 16:17 )

Kde je její skalní příznivkyně doktorka6?

Zobrazit celou diskusi