Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ukrajinka se vyprsila na Rudém náměstí: Skončila se na seznamu nejhledanějších osob!

Autor: rc - 
24. února 2024
05:00

Na ruský seznam „nejhledanějších“ osob se dostala Lolita Bogdanovová, která se v roce 2021 odhalila na Rudém náměstí v Moskvě. Čtyřiadvacetiletá kráska pózovala před Chrámem Vasila Blaženého nahoře bez. Influencerka se za své jednání omluvila, ovšem ruské úřady po ní stále pátrají.

Na malér si zadělala influencerka Lolita Bogadonovová známá pod pseudonymem Lola Bunny. V roce 2021 se na internetu objevila fotografie, na níž pózuje před Chrámem Vasila Blaženého na Rudém náměstí v Moskvě. Na tom by nebylo nic špatného, ovšem čtyřiadvacetiletá žena původem z Ukrajiny si odvážně vyhrnula tričko a před foťákem zapózovala nahoře bez!

Po influencerce začaly pátrat ruské úřady. Podle informací britského deníku Daily Star se navíc dostala na ruský seznam nejhledanějších osob! Lolita se za nafocení hanbatého snímku omluvila s tím, že se jedná o starou fotku, a navíc ji údajně na sociální sítě nepublikovala sama.

Influencerce bylo tehdy zakázáno vycestovat ze země, zatímco se případem zabývaly příslušné úřady. Ovšem nebyla tehdy vzata do vazby a podle jejích sociálních sítích nyní žije v zahraniční. Na fotkách na instagramu vystavuje na obdiv svůj luxusní život a zmiňuje, že v současné chvíli se nachází v Los Angeles. Ruské ministerstvo vnitra uvedlo, že po Bogdanovové pátrá, ovšem na základě jakých obviněních neuvedlo.  

21:30
Dnes

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

21:25
Dnes

Začaly se objevovat zprávy o tom, že Rusko naverbovalo chudé Kubánce, aby bojovali ve válce na Ukrajině. Mělo tak být učiněno podvodem, kdy byla rekrutům přislíbena práce v Rusku nebo vysoký finanční obnos za účast v boji. Ani k jednomu však nedošlo. „Už jsem ve válce nějakou chvíli a neplatí se nám. Mnoho z mých přátel bylo už zabito,“ vypověděl jeden z obelhaných. Celý článek čtěte ZDE

20:30
Dnes

Ukrajinská společnost Naftohaz v ranním prohlášení uvedla, že při dnešním útoku na její plynárenská zařízení nebyl nikdo zraněn a že útok „nebude mít vliv na poskytování služeb ukrajinským spotřebitelům ani zákazníkům skupiny“.

Rusko v posledních týdnech zintenzivnilo vzdušné útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu. Rozsáhlé škody utrpěly zejména tepelné elektrárny a přenosová soustava.

Cílem útoků byly v minulosti také podzemní zásobníky plynu, které jsou v hloubce i několika stovek metrů umístěny na západní Ukrajině. Ukrajina má větší skladovací kapacity než kterákoliv jiná země na západ od Ruska a aktivně se snaží přimět evropské obchodníky, aby tam uskladňovali své zásoby.

Zobrazit celý online

Video  Takto vypadá vnitřek sanitky poté, co medici převáží zraněného.  - Gabriel Kuchta (Deník N)
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa