Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strčte si Putina do zadku! Vtipálek začal vyrábět anální kolíky s podobou ruského prezidenta

Autor: pma - 
15. dubna 2022
21:15

Poněkud netradiční sexuální pomůcku lze sehnat na internetu. Zájemci si za zhruba 900 korun mohou zakoupit dildo vytvarované do podoby ruského prezidenta Vladimira Putina.

Na internetu je možné sehnat opravdu téměř cokoliv. Americká společnost Shapeways se specializuje na prvotřídní 3D tisky a ve své továrně zvládne vyrobit opravdu vše. Jeden z tamních modelářů se rozhodl, že dá najevo svůj názor na aktuální situaci na Ukrajině. Představil tak speciální anální kolík, na kterém je vyobrazen ruský prezident Vladimir Putin, který válku koncem února rozpoutal. Výjimečná sexuální pomůcka vyjde v přepočtu na zhruba 900 korun.

Původně měl být Putin vúdú panenka

„Chtěl jsem Putina zesměšnit, takže jsem z něj chtěl původně udělat vúdú panenku, aby si s ním lidé mohli dělat, co chtějí, v soukromí svého domova. Ale tohle je lepší způsob, udělat z něj špunt,“ popisuje produkt na webu jeho modelář Fernando Sosa. Druhým dechem ale dodává, že tento produkt je vyroben 3D pískovcovým tiskem, který má poměrně drsný povrch. Má ale v plánu anální kolík ve tvaru Vladimira Putina prodávat a to aby splňoval všechny kritéria pro tento typ „hračky“.

Dildem se stal už i Trump nebo Kim Čong-un

Nejedná se ale o první autorův politický výtvor. V minulosti už vyrobil sexuální pomůcku s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem, Georgem Bushem nebo s vládcem KLDR Kim Čong-unem.

Na produkt upozornil twitterový účet Poslední skaut a lidé se originální nápadu nemohli přestat smát. „Za 37 euro? Tak to ať si to strčí do p***le!“ smála se uživatelka Tereza. „Pokud uvnitř není svítilna, kleštičky na nehty, pytlácká udička, provázek, křída, náplast a hroznový cukr, je to docela nemístné plýtvání,“ zamýšlel se vtipně jiný komentující.

9:57
Dnes

Moskevský soud dnes uvalil vazbu na třetího muže v rámci kauzy braní úplatků na ruském ministerstvu obrany. Policie zadržela podnikatele Alexandra Fomina, který je obviněn z podplácení náměstka ministra obrany Timura Ivanova, napsala agentura TASS. O Ivanovově zatčení informovala ruská média v úterý večer, ve vazbě je i jeho známý Sergej Borodin.

Fomin, který byl s Ivanovem v důvěrném vztahu, je jeden ze zakladatelů společnosti Olimpsitistroj, který se zabývá výstavbou bytových a nebytových budov a je dodavatelem ruského ministerstva obrany. Podle vyšetřování je moskevský podnikatel podezřelý, že Ivanovovi, Borodinovi a dalším poskytoval zdarma služby související s rekonstrukcí nemovitostí, práce a zboží.

9:07
Dnes

Polský ministr obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz uvedl, že jeho země je připravena pomoci Ukrajině při návratu mužů v branném věku do vlasti. Jak by chtěla Varšava v tomto ohledu konkrétně pomoci, neupřesnil. „Myslím, že mnoho Poláků je pobouřeno, když vidí mladé ukrajinské muže v hotelích a kavárnách a když poslouchají, jak velké úsilí musíme vynaložit, abychom pomohli Ukrajině,“ řekl Kosiniak-Kamysz.

8:29
Dnes

Dana Drábová,.šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, ani na cestách nevynechává své ranní hlášení o radiační situaci na Ukrajině. „Zůstává normální,“ tweetuje z kyperské Larnaky a přidává svou fotku u památníčku ukrajinských obětí.

Zobrazit celý online

Video  Ukrajinu čeká mohutný útok. Fiala o válce: Je to tragédie! A Vystrčil v Kyjevě  - Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa