Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Máma trpěla paranoiou kvůli válce na Ukrajině: Uškrtila syna Olivera (†8)!

Autor: rc - 
6. dubna 2022
21:25

Natalia Aleksandrovna Hitchcocková (41) trávila volné chvíle u válečného zpravodajství. Kvůli válce na Ukrajině prý máma dvou dětí trpěla paranoiou. Žena původem z Ruska, která dlouhodobě žila ve Wisconsinu, uškrtila svého vlastního syna (†8)!  Chlapec byl převezen do nemocnice, kde ale o dva dny později zemřel. Hitchcocková se navíc pokusila utopit svého staršího syna.

Bezvládné tělo osmiletého Olivera našel na zemi v jeho pokojíčku jeho starší bratr. Běžel za svým otcem, který zrovna spal. Na místo vyrazila záchranka. Táta se snažil svého syna resuscitovat, zatímco jeho manželka Natalia Aleksandrovna Hitchcocková chodila zmateně po bytě s nožem v ruce a mumlala si, že všechny zabije. Podle informací deníku New York Post trpěla matka dvou dětí paranoiou. Její manžel vypověděl, že je původem z Ruska, kde stále žijí její rodiče.

Poté, co Rusko zahájilo invazi na Ukrajinu, neustále sledovala zpravodajství. Policii řekl, že „se bál o její psychické zdraví, když v televizi sledovala zprávy o válce mezi Ruskem a Ukrajinou.“ Hitchcocková prý byla rozčilená, že nemohla letět za svými rodiči. Dny předtím, než zabila osmiletého Olivera, prosila svého manžela, aby nakoupil věci poslední záchrany. Chtěla po něm, aby nakoupil zásoby jídla a dalších potřebných věcí, což nakonec i udělal, aby se prý ubezpečil, že se jeho manželka bude cítit bezpečně.

Údajně začala i hodně pít. Bála se, že přijedou lidé z „většího města, aby je napadli.“ Zaútočila i na svého jedenáctiletého syna, jehož topila ve vaně. Policistům řekla, že se ho nesnažila zabít, ale chtěla ho „vyděsit, aby pochopil, že je v nebezpečí. Řekla dětem, že se musí probrat a musí vidět, co se kolem nich děje.“ Situace eskalovala a nakonec napadla i Olivera, který skončil v nemocnici. Zemřel o dva dny později v nemocnici. O smrti syna se matka dozvěděla až ve vazbě.

Vyšetřovatelům při výslechu navíc řekla, že se dokonce bála, že ruská vláda jí vezme její děti. „Také řekla, že lidé se na ni divně dívají a cítí, že se na ni dívají jako na ruskou špionku, což v ní vzbudilo pocit, že sociální pracovnice přijdou a seberou jí děti,“ stojí podle výše zmíněného deníku v obžalobě. Policistům navíc řekla, že měla pocit, že malému chlapci bude lépe, když bude mrtvý.

08:04
Dnes

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj zveřejnil fotografie následků ruského úderu a znovu apeloval na to, aby svět pomohl Ukrajině protivzdušnou obranu.

07:55
Dnes

Rusko v noci na dnešek zaútočilo raketami na Dněpropetrovskou oblast ve východě Ukrajiny. Zranění utrpělo přes 20 lidí, jedno dítě v nemocnici na následky poranění zemřelo. Informoval o tom na telegramu šéf vojenské správy druhého největšího ukrajinského regionu Serhij Lysak.

V Dnipru je hlášených 15 lidí se středně těžkým zraněním, v Kryvém Rihu mají zranění tři lidé a stejný počet v Synelnykove. V tomto městě ležícím na jihovýchod od Dnipra poranění utrpěly dvě děti, jedno z nich zemřelo.

07:50
Dnes

Tady jsou záběry zřícení ruského bombardéru a také fotografie jeho trosek. Na sociálních sítích se šíří informace, že si letoun Rusové sestřelili sami. 

Zobrazit celý online

VIDEO: Video, které pustil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Radě bezpečnosti OSN. (5.4.2022)

Video  Video, které pustil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj Radě bezpečnosti OSN. (5.4.2022)  - Twitter Volodymyra Zelenského
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa