Večeře do 100 korun můžou být chutné a zdravé: Tipy na vaření i nákup v supermarketu
Pryč jsou časy, kdy potraviny v obchodech stály pár kaček. O návštěvě restaurace ani nemluvě – sehnat hlavní chod pod 150 korun už je téměř nemožné. Přesto zdravé a plnohodnotné pokrmy nemusí stát vždy majlant, jen člověk musí vědět, jak na to. A taky se nesmí bát strávit čas doma v kuchyni. Výsledkem mohou být chutné večeře ani ne za sto korun. Poradíme, jak jich docílíte.
To hlavní už jsme zmínili v úvodu. Kdo chce ušetřit, bude se muset smířit s tím, že bude muset vařit. Je to logické – u polotovarů a pokrmů z restaurací platí člověk kromě jiného lidskou práci. Když si uvaříte jídlo sami doma, budete platit jen za suroviny a energie.
Dále lze ušetřit stylem nákupu. Pokaždé bude levnější kupovat suroviny, které jsou aktuálně v sezoně, platí to hlavně u ovoce a zeleniny. Například na podzim budou vždy jablka levnější než
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.