Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Předplaťte si Blesk Premium a získejte 2000 Kč na ruku! Každý den až do Velikonoc

Předplaťte si Blesk Premium a získejte 2000 Kč na ruku, nebo voucher na roční předplatné. Denně až do Velikonoc!
Předplaťte si Blesk Premium a získejte 2000 Kč na ruku, nebo voucher na roční předplatné. Denně až do Velikonoc!  (Autor: Blesk.cz)
Autor: Blesk.cz - 
30. března 2020
05:00

Chcete získat prémiový obsah Blesku, přečíst si exkluzivní informace a prohlédnout si fotky, které nikde jinde nenajdete, a ještě za to jako bonus dostat 2000 Kč na ruku? Stačí tak málo! Staňte se předplatitelem Blesk Premium. 2000 Kč na ruku rozdáváme každý den od úterý 31. března až do Velikonoc. A k tomu vouchery na roční předplatné.

Jak na to? Je to jednoduché. Jedinou podmínkou je mít aktivní předplatné Blesk Premium. Z registrovaných uživatelů budeme denně losovat jednoho šťastlivce, který od nás dostane 2000 korun na ruku, a jednoho, pro kterého máme voucher na roční předplatné Blesk Premium v hodnotě 990 Kč. Tento voucher je přenosný, takže jím můžete obdarovat někoho ze svých blízkých.

První losování proběhne v úterý 31. března ráno (pro ty, kteří budou mít předplatné aktivní 30. března) a poslední na Velikonoční pondělí 13. dubna, do kterého budou zahrnuti i předplatitelé z neděle. Výherci budou informováni e-mailem, který uvedli při registraci. Finanční odměna bude následně zaslána na účet, voucher do e-mailu. Kompletní pravidla ZDE.

Pokud ještě nemáte předplatné Blesk Premium, chcete si číst exkluzivní články, prohlížet exkluzivní fotografie a ještě k tomu získat odměnu 2000 Kč na ruku nebo roční voucher na Blesk Premium pro někoho dalšího, zakoupit si ho můžete ZDE>>>.

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.