Akce probíhá pro aktivní předplatitele služby Blesk Premium, kteří mají platné předplatné v období od 30. 3. 2020 do 12. 4. 2020 na webu Blesk.cz.

Každý den od 31. 3. 2020 do 13. 4. 2020 bude vybrán jeden předplatitel služby Blesk Premium, který získává odměnu 2 000 Kč a jeden předplatitel, která získává voucher pro aktivaci ročního předplatného Blesk Premium. 

Akci organizuje CZECH NEWS CENTER a.s., infolinka 296 363 199 (po-pá 9-17 hod.) mobil@cncenter.cz. 

Odměny a jejich celkový počet:

14 x 2 000 Kč.

14 x voucher na roční předplatné Blesk Premium v hodnotě 990 Kč. 

Předplatitelé budou kontaktováni a informováni o získané odměně do 30. 4. 2020. prostřednictvím e-mailu na e-mailovou adresu uvedenou předplatitelem v rámci přihlašování do účtu Blesk Premium. 

Peněžitá odměna bude vybranému předplatiteli zaslána na bankovní účet, který předplatitel sdělí organizátorovi akce do 14ti dnů od odeslání e-mailu s informací o získané odměně. Pokud předplatitel číslo účtu v této lhůtě nesdělí, propadá odměna ve prospěch organizátora.

Voucher na roční předplatné bude zaslán na emailovou adresu uvedenou vybraným předplatitelem v rámci přihlašování do účtu Blesk Premium. Pro aktivaci je potřeba, aby se každý uživatel zaregistroval/přihlásil na webu Blesk.cz pod svým emailem. Poté je možné zadat promo kód, kterým se služba aktivuje. Kód je možné zadat na webové adrese https://www.blesk.cz/aktivace. Na základě jednoho voucheru je možné získat právě jedno předplatné.

Peněžitá odměna bude předplatiteli zaslána nejpozději do 30 dnů od sdělení čísla bankovního účtu pro její zaslání. Voucher bude předplatiteli zaslán e-mailem spolu s informací o jeho získání. 

Předplatitelé, kteří získají odměnu, budou náhodně vybíráni ze všech předplatitelů, kteří mají  aktivní předplatné ke konci (24:00 hod.) předcházejícího dne. Výběr bude probíhat mezi 9:00 a 10:00 ve dnech 31.3., 1.4., 2.4, 3.4., 4.4., 5.4., 6.4., 7.4., 8.4., 9.4., 10.4., 11.4.,  12.4. a 13.4. tak, aby do něho mohli být zahrnuti i noví předplatitelé, kteří si aktivovali předplatné předchozího dne.

Odměny budou v jednotlivých dnech přidělovány tak, že první vybraný předplatitel získá částku 2 000 Kč, druhý vybraný předplatitel získá voucher na roční předplatné.

Každý předplatitel může získat odměnu pouze jednou. V případě, že by byl vybrán předplatitel, který již v rámci této akce odměnu získal, nebude k výběru přihlédnuto a výběr bude proveden znovu. 

Organizátor neodpovídá za nedoručení e-mailové komunikace.

Organizátor bude zpracovávat osobní údaje předplatitelů, kteří v rámci akce získají odměnu: jméno, příjmení, adresu, e-mail, údaj o výhře a o způsobu a datu jejího doručení, v případě peněžní odměny o čísle bankovního účtu a v případě voucheru o jeho čerpání. Informace o zpracování osobních údajů je dostupná zde.

Akce je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu akce. Odměny v akci nejsou soudně vymahatelné. Pokud Organizátor zjistí, že došlo k porušení pravidel akce a účastník převzal odměnu neoprávněně, je takový účastník povinný tuto odměnu vrátit.  Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla akce či akci předčasně ukončit. Z akce jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. a osoby jim blízké ve smyslu ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

V Praze 27. března 2020