Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Amelie (21) zmizela po plážové party v turistickém ráji. Studentku letí hledat i máma

Autor: kso - 
26. října 2019
18:55

Poprvé se do ciziny vydala na vlastní pěst. A hned rodičům přidělala velké starosti. Britská média informují o případu studentky Amelie Bambridgeové (21), která se vydala na výlet do Kambodži a pohřešuje se. Naposledy ji viděli na party na pláži, ze které odcházela ve tři hodiny ráno. Poté, co ji tamní policie oficiálně prohlásila za pohřešovanou, přidala se její matka Linda k pátrací akci. Doufá, že se pouze ztratila po cestě na hostel a že ji budou schopni snadno najít.

Amelii Bambridgeovou z anglického Worthingu naposledy spatřili ve středu kolem třetí hodiny ranní na party na Police Beach, 40 minut cesty od hostelu. Pohledná studentka se měla další den v poledne z hostelu odhlásit a ostrov Koh Kong, kde byla na výletě, opustit. 

Její kabelku se všemi věcmi (doklady, mobilním telefonem a kreditními kartami) nalezli ještě tu samou středeční noc, pas měla naopak na pokoji v hostelu. Na cestě, kterou se měla Amelia v noci vydat, nesvítí žádná světla a lemuje ji hustý les. 

Linda Bambridgeová (52) se sama vydala pomoct svou dceru hledat. „Letím do Bangkoku, odtud poletím do Kambodže, pak se přesunu z hlavního města na pobřeží,“ řekla.

Sestra Amelie je v šoku

Ameliina sestra Georgie (19) deníku DailyMail oznámila, že si jsou se sestrou velmi blízké a že by se Amelia ozvala, kdyby měla možnost. „Je rozumná a velmi organizovaná. Celý minulý rok si vyhledávala informace o sólo cestování, četla blogy a všechno si zařizovala. Jsem v šoku, nikdy předtím nic takového neudělala. Ve středu jsem s ní mluvila. Vždycky nám napíše, když má wi-fi signál,“ uvedla.

Hostel, ve kterém byla ubytovaná, si nechal její pas jako zálohu, že se přijde odepsat a zaplatit pokoj. Jenže se pro něj nevrátila. Ryan Harris (18), který Amelii poznal skrze skupinu cestovatelů, s níž v Kambodži byli, tvrdí, že Amelia rozhodně není dívka, co by jen tak zmizela a už se nevrátila. 

„Pomáháme rodině ženy z Británie, jež se pohřešuje v Kambodži a jsme v úzkém kontaktu s kambodžskou policií,“ řekl mluvčí cizinecké policie.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

villon ( 27. října 2019 10:58 )

Tak zase tak pohledná není, docela i tlustá, ale bude to asi veselá sympaťanda, jak vidno ráda zapaří a po deseti pívečkách by nemusela bejt v postely marná. Snad jí zachráněj.

Zobrazit celou diskusi