Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blesk rozdává Remosky® za 359 tisíc: Hrajte DNES o prvních 50!

Blesk rozdává Remosky® za 359 tisíc: V pátek prvních 50!
Blesk rozdává Remosky® za 359 tisíc: V pátek prvních 50!  (Autor: archiv Blesku)
Aktualizováno -
12. dubna 2019
11:39
Autor: mv - 
12. dubna 2019
05:01

Svátky jara se blíží, i když počasí na víkend bere zpátečku a má připomínat spíše zimu. Stoprocentní Velikonoce však můžete mít už dnes díky Blesku. Protože by v tomto období měl být každý obdarován, aby ho takzvaně »nepokakal beránek«, přichystali jsme pro vás dárky hned dva!

Prvním je speciální kuchařka velikonočních receptů, kterou naleznete uvnitř dnešního BLESK tv MAGAZÍNU. Již o nadcházejícím víkendu podle ní můžete natrénovat a ochutnat třeba mazanec – tvarohový nebo z hrníčku, beránka – ořechového či šlehačkového, aby byly příští týden na svátečním stole opravdu povedení.

Pouták Pouták | archiv blesku

Druhým dárkem Blesku našim čtenářům je velká jarní soutěž o Remosky® v celkové hodnotě přes 359 tisíc korun! Právě v ní si můžete upéct celou řadu nadýchaných moučníků, ale i masíčko pěkně dozlatova. Navíc nebudete muset čekat dlouhou dobu, než se rozehřeje klasická trouba. A místo vychutnávání si dobrot úpět při mytí velkých pekáčů. Pokud si chcete užít jednoduché a rychlé vaření, Remoska® je jako stvořená pro vás! Šikovnou vychytávku si oblíbilo několik generací hospodyněk. A věděly proč! Díky ní totiž vykouzlíte třeba kuřátko s křupavou kůrčičkou nebo lahodné zákusky. Navíc v ní můžete již připravené pokrmy snadno hřát, nebo naopak bleskurychle rozmrazit suroviny na vaření!

Kvůli malým rozměrům je Remoska® populární i u chatařů a trampů, využití však najde v jakékoliv domácnosti. Pokud vaříte jen pro jednu či dvě osoby, může vám ušetřit ročně i stovky korun na energiích. Díky nepřilnavému povrchu je navíc i mytí snadné. 

Myslíte si, že by se vám hodila? Tak dnes zkuste štěstí s Bleskem, pošlete SMS a jedna z 50 Remosek® R 22F Grand Teflon® Classic může být vaše!

Zobrazit celou diskusi