Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Commerz Real jmenoval společnost Dasbach Smits jako nového správce pražského nákupního centra Metropole Zličín.

 (Autor: Commerz Real)
Autor: ks - 
5. září 2017
00:00

Commerz Real, majitel Metropole Zličín, jmenoval Dasbach Smits jako novou správcovskou společnost pro toto své pražské nákupní centrum. Od 2. srpna 2017 je Dasbach Smits prostřednictvím své společnosti Star Management Prague odpovědný za správu Metropole Zličín.

Dasbach Smits je investiční, poradní a správní společnost založená panem Ronaldem Dasbachem v roce 2015. Pan Ronald Dasbach v letech 2002 až 2015 zastával pozici výkonného ředitele společnosti Multi Developement pro střední a východní Evropu. Pod jeho vedením bylo v tomto regionu vybudováno mnoho obchodních center v celkové investiční hodnotě přes 1,3 miliard eur.

Metropole Zličín se svými 55 000 m2 prodejní plochy patří mezi největší a nejúspěšnější obchodní centra v České republice. Nákupní centrum se nachází na západním okraji Prahy v blízkosti hlavních dopravních tahů od Plzně, Karlových Varů a Kladna. Od svého otevření v říjnu 2002 vytváří společně se sousedními obchodními zónami IKEA a Globus silnou regionální maloobchodní destinaci. Již od svých počátků Metropole Zličín zaznamenává neustálý nárůst návštěvnosti i výše obratů.