Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pustili medvěda na svobodu! U křtu nové škodovky asistoval i Karel Gott

Autor: David Šprincl - 
1. září 2016
21:35

Stylově ve městě, které má medvěda ve znaku, představila ve čtvrtek večer Škoda ve světové premiéře svůj nový model: Kodiaq. Nezvolila k tomu les, ale obří betonové prostory bývalé berlínské elektrárny.

Působivé osmdesátiminutové show přihlíželo skoro tisíc lidí. Dvacet hodin na tento večer letěla třeba Pat Bransonová, starostka Kodiaku – města na Aljašce, kde se automobilka inspirovala, když hledala jméno pro svůj vůz. „Chtěla jsem vidět na vlastní oči auto, co je stejně nebojácné jako naši medvědi,“ vysekla Škodě poklonu.

Video  Karel Gott Berlín - o Škodovce  - Markéta Reinischova, Petr Soukup
Video se připravuje ...

V publiku před scénou měřící několik desítek metrů nechyběla ani stovka Čechů od ministra zahraničních věcí Lubomíra Zaorálka po Karla Gotta. Pro něj to byla jeho první cesta do Německa po boji s rakovinou – a snad před hudebním návratem. „Ještě není za dveřmi, ale vrací se mi hlas, takže se na pódia doufám vrátím i já. I když zítra to ještě nebude,“ žertoval Gott. Místo Ivany mu doprovod dělala jeho mluvčí Aneta Stolzová.

„Kodiaq připravuje Škodu na budoucnost, zároveň zůstává autem pro lidi, co mají rádi kvalitu, ale nechvástají se jí,“ řekl šéf značky Bernhard Maier, který celým večerem provázel.

VÍCE O NOVÉ ŠKODĚ KODIAQ SE DOČTETE ZDE>>

aliali ( 2. září 2016 19:55 )

Opravdu si v této diskuzi vy pomlouvači a zoufalci myslíte, že svými urážkami Gotta , změníte něco na skutečnosti, že Gott je a bude vždy velká osobnost a vy jen bezvýznamné nuly?

tvujosudzmrde ( 2. září 2016 19:42 )

Muslimové - neuznávám mezi nimi žádný rozdíl, žijí podle středověkého, primitivní pedofila Mohameda. Čím blbější, tím si vynucuje respekt násilím. Když se o těch zlotřilých znásilňovačích vyjádříme, že se chovají hůř než prasata, tak prasatům ubližujeme, ty jsou užitečná, na rozdíl od těch fanatických zrůd. A tuhle verbež nám tahá do Evropy praštěná Merkelová, Juncker, Holland i Sobotka s Chovancem a Zaorálkem, za podpory Bělobrádka. Nemělo by se zapomínat už i v komunálních volbách.Všimněte si, že muslimové vůbec nepřipouští milování z lásky. Vždy mluví jen o sexu při znásilnění a sexuálních otrokyních. Proto také mnoho z nich prosazuje ženskou obřízku. Pocity a prožitek ženy je naprosto nezajímá. Žena je pro muslima méněcenné stvoření nemající žádná práva. Možná nevíte, že kromě zoofilie a pedofilie je v islámu povolen i sex s mrtvými až do 6 hodin od úmrtí. Proto, když žena odmítne sex, může být zabita, aby k němu mohlo dojít. Ano, to je islám. Seznamte se.

mathony ( 2. září 2016 17:19 )

souhlas na 100%

jarypadlo ( 2. září 2016 10:45 )

Je tady někdo kdo umí číst a aspoň vyfotí nápis škodovka na tom autě nebo i na jiném?Soudruzi v redakci,vadí vám to dobré jméno?

tvujosudzmrde ( 2. září 2016 08:18 )

ON SKUTEČNĚ SPĚJE KE STADIU ZOMBIE..TEN SE ODSTRANIT NEDA!!

Zobrazit celou diskusi