Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zloději na Lipně v noci ukradli kola z osmi superbů! Účastníci firemního školení museli domů autobusem

Autor: mka - 
20. února 2016
17:17

Nepříjemné překvapení čekalo v pátek ráno na majitele osmi aut značky Škoda Superb. Zloději jim ukradli všechna kola, celkem tedy zmizelo 32 kol. Předběžná škoda činí 400 000 korun.

Auta stála vedle sebe na parkovišti u hotelu v Lipně nad Vltavou, kde se majitelé účastnili firemního školení. Když z něj ale chtěli odjet, našli svá auta postavená na cihlách, které si zloději „půjčili“ z nedaleké stavby.

Majitelé aut věc okamžitě ohlásili policii, ovšem ze školení museli stejně odjet autobusem. Přitom je parkoviště hned naproti hotelu, kde se školení konalo, nikdo si ale ničeho nevšiml. Kolemjdoucím se tak naskytl nezvyklý pohled: řada aut stejné barvy a značky a všem chybí kola.

Zloději museli pracovat v týmu a museli být na krádež dobře připraveni, protože zručnému člověku trvá sundat kola z auta zhruba čtvrt hodiny. K tomu si ještě museli najít čas na zvednutí aut heverem a naložení kol, pravděpodobně do přistavené dodávky. Není vyloučené, že „pracovali“ na objednávku.

Předběžná škoda byla vyčíslena na 400 000 Kč. Pravděpodobně ale ještě naroste, protože několik aut spadlo z cihel. Ty pak poničily prahy, nápravy aut skončily na zemi. Zloději teď ovšem budou mít zásobu zimních pneumatik na léta dopředu!

 

jetotak ( 21. února 2016 08:23 )

Že by zloděj okradl zloděje. OVB šla po svých....

meverickx ( 20. února 2016 20:43 )

Ukradl to nějaký Boháč s jeho partou ,,na objednávku Boučka ,.,.,... Je to jeho pravá ruka a zároven práskač .,,.,. Bouček staví na Lipně Hotel .,.,a dochází mu nakradené peníze co získal machinacemi na úřadě v Mochově

moiaza ( 20. února 2016 18:38 )

 Typický český národ. Ještě že nás ta EU má. Český človíček má ze zlodějny radost 2x. První radost má z toho, že něco ukradl. Druhou radost má z toho, když zjistí že mu to k něčemu bude.

prycsvladou ( 20. února 2016 18:26 )

kdxyby vytahli rezervy tak dve auta mohly odjet

lesnismes ( 20. února 2016 18:26 )

Je to zodpovednost hotelu,proc nema instalovane kamery ? Trapne

Zobrazit celou diskusi