Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takhle se na inzeráty nefotí: Pozor, vyletí ptáček!

Autor: Kateřina Moravcová, Kateřina Moravcová - 
16. října 2015
16:41

Tahle televize má opravdu skvělý obraz. Nemyslíte? Dokonce víte, od koho si ji kupujete. Ale až tolik byste o prodávajícím asi vědět nechtěli. Majitel se ve svém fotoinzerátu totiž zvěčnil. Nahý…

Vyfotit televizi bez odrazu není, zdá se, snadné. Obrazovka se leskne a je jako zrcadlo. Na to zřejmě zapomněl i muž právě s tímto LCD televizorem. Televizi fotil nahý. Jeho nabídka hned všechny náramně pobavila.

„Moje rada zní, než jdeš fotit televizi, vezmi si trenýrky. Ponožky to nezachrání,“ okomentovala inzerát jedna z žen na aukčním portálu. Když si ale na internetu aukční portály rozkliknete, zjistíte, že podobně špatně vyfocených inzerátů je tam spousta.

„Denně se na Aukru vystaví až 400 tisíc nových nabídek, a může se tak stát, že se mezi nimi objeví inzerát, který obrazově či popisem porušuje naše obchodní podmínky nebo jinak vybočuje z toho, co je obvyklé. Porušuje-li nabídka naše pravidla, okamžitě ji rušíme,“ vysvětlila marketingová manažerka společnosti Aukro Alice Krásná.

Spodní prádlo bez kalhotek

Před časem se na stejném aukčním portálu objevila i výstřední prodávající z Ostravy. Fotila své spodní prádlo přímo na sobě. Přitom ale zapomněla, že by se slušelo vzít si k nabízené košilce alespoň kalhotky. Že je neměla, to z fotografie jasně plyne.

Stanley1000 ( 10. března 2018 06:23 )

Kdyby se autor lépe podíval, zjistl by, že dotyčná slečna kalhotky na sobě má. A to černá, sice miniaturní, ale pece jen od pasu dolů není nahá. I kdybychom, totiž, černou šňůrku na boku prohlásili za fald a temno v rozkroku prohlásili stínem, popřípadě ochlupením, je to na to až moc pravidelé a přesně v místě, kde se objevuje lem miniaturních kalhotek. Takže zase cílená dezinformace.

jana999 ( 17. října 2015 10:51 )

Přijďte dnes 17.10. ve 14 hodin na VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ V PRAZE K MUZEU, DEJTE VĚDĚT CO SI MYSLÍME!!!! Souběžně běží akce "Nechte vlajky vlát" a to po celé republice!! Kdo nesouhlasí s přibíráním migrantů a cítí, že je tady náš domov a nechce měnit naši kulturu o 1400 let nazpátek, kdo nechce, aby tady rozhodovala EU, ti, co nechtějí udělat z naší krásné země islámský chalífát, vyvěste všude kde můžete naši vlajku, na domy, do oken, na auta, aby ti nahoře věděli, že my jsme tady DOMA!!!

y1xcvbnm ( 16. října 2015 18:15 )

fuj, snad by si to nikdo nedal na sebe, hnus ......

Zobrazit celou diskusi