Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pěstounka syna Michalákové je nervově labilní, tvrdí právník Hasenkopf

Pavel Hasenkopf promluvil ve Studiu Blesk o rodině Michalákových.
Pavel Hasenkopf promluvil ve Studiu Blesk o rodině Michalákových.  (Autor: ČTK/Blesk)
Autor: Milan Kolář, red - 
16. října 2015
05:01

Podle Pavla Hasenkopfa mají norští pěstouni na syny Evy Michalákové špatný vliv. V rozhovoru pro Blesk řekl, že děti „zpracovávají“, aby u nich chtěly zůstat. Právník Michalákové navíc tvrdí, že opatrovnice jednoho z chlapců je velmi nervově labilní.

„Padly tam nějaké naprosto šílené výpovědi těch dětí, ovšem podané pěstouny a Barnevernem. Jinými slovy z druhé či třetí ruky a zaujaté. Protože současně se tam pěstounka podřekla, že chtěli adoptovat nějaké dítě již v roce 2011, čili ještě předtím, než dosáhli na ty chlapce. A ty děti zpracovávají tak, aby u nich zůstaly. Jedna z těch pěstounek na mě navíc působila jako nervově velmi labilní…,“ řekl v rozhovoru pro Blesk Pavel Hasenkopf.

Zklamala v případu Evy Michalákové Česká republika? A co se v rodině dělo? Podívejte se na celý rozhovor s Pavlem Hasenkopfem:

Video Studio Blesk – Pavel Hasenkopf - Milan Kolář, Petr Soukup
Video se připravuje ...

kimbe ( 16. října 2015 13:06 )

Aha, když to nejde tudy, pujde to tamtudy...Pěstouni jsou labilní... Takže chce aby dítě dostalo jiné pěstouny ? Neměl by se soustředit víc na to, aby dokázal, že matka s tetou nejsou perverzní ?

ho.no ( 16. října 2015 12:21 )

Dejte už s tou ježi.babou Michalákovou pokoj.Jen se zviditelňuje,ale kluci jsou ji šumák.Jen se usmívá a užívá si popularity Haška a jemu podobných.Jsme pro srandu celé Evropě.Může to hnát klidně až k Evropskému soudu,stejně jí je nedají.Baba,která mlátí malé děcko až mu teče krev,...

seyene ( 16. října 2015 09:52 )

A jak by zhodnotil odborník na psychické zdraví Hasenkopf sám sebe? Vždyť během většiny rozhovorů vypadá, že ho každou chvíli chytí amok. A ta slavná celebrita Michaláková vypadá jako správná psychopatka už na pohled.

eliska963852 ( 16. října 2015 09:18 )

Chudáci kluci, nebudou mít klid.

jerry ( 16. října 2015 06:46 )

Tohle by se za komunistů nestalo.

Zobrazit celou diskusi