Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nové podrobnosti o únosu Hanky a Tonči: V zajetí žily v rodině!

Autor: ljš - 
16. srpna 2015
05:00

Prošly si peklem, ale obě o něm zarytě mlčí! Češky unesené v Pákistánu, Hana Humpálová a Antonie Chrástecká, o hrůzách, které prožily v zajetí islamistů, řekly jen velmi málo. Podle expertů je ale zřejmé, že alespoň část z dvouletého utrpení prožily v muslimské rodině.

Přestože si obě dívky po návratu do Česka pečlivě střeží soukromí, deníku Mladá fronta Dnes se podařilo zmapovat, jak prožívají návrat do reality.

Překvapivě se lépe daří Toničce, která přitom po propuštění vypadala podstatě hůře než brunetka Hanka. Dívka se po necelém půl roce od propuštění vrátila ke svému předchozímu životu a pracuje s dětmi. To její kamarádka svůj život zcela překopala, přijala islám a žije podle něj. Právě v přizpůsobení se odborníci vidí vysvětlení toho, proč Hanka zajetí snášela lépe a proč se nyní role obrátily. 

Podle expertů vše nasvědčuje tomu, že dívky musely nejméně několik měsíců strávit uvnitř muslimské rodiny. Prozrazují to zejména jejich dokonalé znalosti běžných zvyklostí, které by v izolaci nepochytily. "Obě si do detailů osvojily islámské tradice, které by nemohly znát, aniž by fungovaly v rámci rodiny. V jejich vyprávění o tom, že byly izolovány od světa, navíc bylo hodně nelogických míst,“ dodal zdroj deníku, podle kterého únosci často svým obětem v zajetí vtloukají historku, kterou mají po svém propuštění prezentovat.

O únosu dívky promluvily pouze jedenkrát, a to bezprostředně po propuštění. "Poprvé po dvou letech jsme viděly slunce a usmívající se lidi kolem sebe. Bylo to velmi těžké. Poprvé v životě jsme viděly zbraně a ozbrojené muže. Stále nevíme, proč jsme byly unesené. Střílelo se tam, vybuchovaly bomby,“ popsala tehdy Hanka věznění. A totéž prý také dívky zopakovaly policii.

ohrazenice ( 17. srpna 2015 14:08 )

A tisíce muslimů které k nám naši politici chtějí nastěhovat jsou co? Jsou daleko nebezpečnější než 2 české dívky.

ohrazenice ( 17. srpna 2015 14:05 )

Dvě české holky můžou být nebezpečné pro ČR ale tisíce muslimů které k nám chtějí naverbovat naši zkorumpovaný politici nebezpečný nejsou.

mission ( 17. srpna 2015 10:32 )

A proč tam jely? Kam jely? Do Indie, kde v té době bylo na denním pořádku hromadné znásilňování studentek a zahraničních turistek. Jely tam, kde indičtí zoufalci znásilňovali i padesátileté Dánky. Šlo cestovatelkám jako studovaným psycholožkám o bližší poznávání tohoto sociálně patologického fenoménu? Ono to vypadá, že asi ano. Nejasno bylo od začátku o cíli jejich cesty. Tak na 95% musely přece počítat s komplikacemi. Pokud by se racionálně poradily před cestou s odborníky, ti by jim takovou cestu určitě nedoporučili. Ale těm dvěma blbkám muselo o něco jít už od počátku. A mají, co chtěly. Pokud bylo zaplaceno výkupné, český daňový poplatník to za ně zatáhne. Znásilnění a znásilňování si v zajetí jistě užily do sytosti, tak mají studijní materiál. Ono je toho ještě hodně, co o jejich dobrodružství nevíme. Není vyloučeno, že třeba v zajetí porodily po tom, kdy byly provdány. Je nejspíš otázkou času, kdy se v ČR objeví jejich pákistánští nebo afghánští manželé. Pokud už tady s nějakou uprchlickou vlnou nejsou. A nevěřil bych ani Antonii, protože české policii lhaly obě. Třeba má Hanča propagandistický úkol a Tonča tajný úkol, proto se navenek neprojevuje tak otevřeně jako konvertitka, která v zajetí přibrala 10 kg.

zauber ( 16. srpna 2015 15:55 )

Měl jsem skvělý odpolední sex do mého kanálu.

zauber ( 16. srpna 2015 15:01 )

díky buzerantům z tohoto bulváru, že tě tu nechají řádit!

Zobrazit celou diskusi