Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Je to Putinova sestřenice?! Adelina Putin chce také do politiky

Autor: simao - 
31. května 2015
16:39

Co na tohle řekne samotný Vladimir Vladimirovič Putin?! Do politiky se tlačí jeho jmenovkyně Adelina Putin. Nikoli v Rusku, ale v italských komunálních volbách, které probíhají právě dnes. Adelina tvrdí, že je s ruským prezidentem vzdáleně příbuzná. No, řekněte, ta podoba...

Vladimirovi Putinovi je 62 let a udržuje se v dobré kondici. To samé platí o Italce Adelině Putin, které by 53 let odhadoval patrně málokdo. Stejně jako ruský prezident, i ona by se chtěla aktivně zapojit do politiky.

V dresu hnutí Fratelli d´Italia (Bratři Itálie) kandiduje v komunálkách v oblasti Veneto. Regionální volby probíhají v Itálii právě tuto neděli – v sedmi z 20 regionů a tedy ve více než 1000 měst a obcí. Stane se Adelina Putin starostkou, nebo radní? Nyní působí především jako rozhlasová moderátorka a DJ.

A budí rozruch na sociálních sítích svými vnadnými fotkami. Blondýnka má ostatně co ukazovat. Při vysílání v rozhlase si však na stěnu pověsila dokonce ruskou vlajku. S východní velmocí cítí přízeň. Vladimira Putina prý obdivuje a nesouhlasí s postoji evropských politiků, kteří se pustili do sankční přestřelky s Ruskem.

Adelina Putin navíc podle německého Welt am Sonntag tvrdí, že je Putinovou vzdálenou sestřenicí ze třetího kolene. Jejím bratrancem prý byl zcestovalý italský podnikatel Franco Putin, jehož kořeny měly taktéž sahat až ke zdím samotnému Kremlu.

Franco Putin kdysi vyprávěl, že ho na cestě do Bělehradu zastavili v roce 2000 srbští celníci a ptali se ho, v jaké je přízni s ruským prezidentem. Odmítl, že by byli jakkoli příbuzní, ale nedalo mu to a začal pátrat po svých předcích. Zjistil prý, že v 18. století několik jeho příbuzných emigrovalo ze severu Itálie skutečně do Ruska. Také v Kremlu se v této souvislosti zabrali do rodokmenů. A popřeli, že by měl současný ruský prezident Vladimir Vladimirovič italské kořeny. I když italský temperament mu někdy patrně nechybí. Třeba při divokých projížďkách na koni.

makmark ( 1. června 2015 00:02 )

Zajímavé, že se žádná nehlásí, že je vzdálenou sestřenicí Bohuslava Sobotky

Zobrazit celou diskusi