Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn se při hádce zastal matky: Otčím ho brutálně pobodal!

Autor: ver - 
21. května 2015
21:50

Rodinná hádka na sídlišti v Mostě skončila pobodáním jednadvacetiletého mladíka. Jeho otčím na něho vzal nůž a několikrát ho bodnul. K činu došlo kvůli tomu, že se mladík zastal před otčímem své matky. Ten neudržel nervy na uzdě a vztáhl na svého nevlastního syna ruku.

Sousedé slyšeli z bytu hrozný křik, který neustával. A tak jeden z nich zavolal policii, informovala TV Prima. Hlídka si myslela, že bude muset uklidňovat případ divoké hádky. Ale při příjezdu na mostecké sídliště zjistili, že se zmýlili. Před vchodem do domu totiž dávali sousedé zraněnému muži první pomoc.

Šlo o jednadvacetiletého muže, kterého údajně pobodal přítel jeho matky. Mladík se při hádce zastal své matky a otčím na něj za to vzal nůž. Útočník se stále zdržoval v bytě a nebylo jasné, jestli neublíží ještě někomu jinému. Dům byl zajištěn proti úniku pachatele. Útočník se ale chtěl vzdát jen tak. Pokusil se o útěk, ale hlídka ho hned zpacifikovala.

Bylo zjištěno, že muž byl pod vlivem alkoholu. Muž je podezřelý z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Jestli na něj bude uvalena vazba, se zjistí během několika následujících hodin. Zraněný mladík je v nemocnici a jeho stav je stabilizovaný.

fotrpjotr ( 22. května 2015 00:31 )

Lidí je jako sr*ček,hlavně,že mámé banány.

nyctereutes ( 21. května 2015 22:20 )

KDS jede...

Zobrazit celou diskusi