Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Oženil se před popravou: Pašerák drog měl svatbu ve vězení!

Autor: shp - 
28. dubna 2015
10:37

Jeho dny se chýlí ke konci, rozhodl se proto do toho praštit! Australan Andrew Chan, odsouzený v Indonésii za pašování heroinu k trestu smrti, se za mřížemi věznice oženil. Vzal si ženu, se kterou je zasnoubený teprve tři měsíce. Andrewa a jeho spolupachatele Myurana Sukumarana mají popravit o půlnoci.

V cele smrti strávili téměř deset let, jejich čas se ale naplnil. Životy Andrewa Chana a Myurana Sukumarana má co nevidět ukončit popravčí četa zastřelením. Muži patří k devítičlennému pašeráckému gangu přezdívanému Devítka z Bali.

Rodiny obou mužů připravených na smrt je naposledy navštívily. Brintha Sukumaran, sestra Myurana, se před vězením zhroutila. Plakala, hlasitě naříkala a blízcí ji museli podpírat. Bratr Chintu také jen těžce zakrýval smutek.

Andrewa však před popravou čekala radostná událost. Ani ne den před smrtí se oženil. Vzal si svou snoubenku Febyanti Herewila, se kterou je teprve tři měsíce. Obřadu byla přítomna Australanova rodina.

Poprava by měla proběhnout po půlnoci místního času, což je ve čtyři hodiny našeho času. Muži mají být zastřeleni za pašování 8,3 kilogramu drog do země. Společně s nimi čeká na smrt šest dalších pašeráků. Na popravu čekají kromě dvou Australanů také čtyři Nigerijci, jedna Filipínka, Brazilec a Indonésan.

babana ( 28. dubna 2015 15:51 )

Absurdní a pokratecké. Tyto státy trestají smrtí za pašování nebo "pašování" drog. Trestají tak po mnoho let. K čemu je to dobré? K ničemu - stejně se dál a dál toto děje a dít bude - jelikož na druhé straně "nevidí" výrobu.... Tady nějakých 9 kg a tuny toho svinstva proudí dál a dál... Pokrytecký přístup. Pár lidí postřílí a tisíce dalších jedou vesele dále - s přivřenýma (zavřené úplně?) očima těchto "soudců..."

sores ( 28. dubna 2015 11:28 )

Prodával smrt takže také dostane smrt. U nás by mu to prošlo, dostal by max. pár let! Česko si hraje na hodný stát, takže je u nás velká beztrestnost a podle toho to také vypadá.

tgbb. ( 28. dubna 2015 11:20 )

Správnej chlap se žení, až když se již na nic jiného nehodí.

pepisto ( 28. dubna 2015 11:13 )

Je to kruté,ale kdo se smrtí obchoduje si nic jiného nezaslouží.

Zobrazit celou diskusi