Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt Marie: Zemřela z vyděšení při přepadení lupičem?

Autor: Jitka Pecharová - 
26. dubna 2015
07:34

Záhadně zemřela Marie W. (60) ze Dvora Králové. Cestou na noční směnu jen kousek od zaměstnání měla srdeční kolaps, jehož příčinou mohlo být vyděšení. Možná ji někdo přepadl. U sebe totiž neměla svoje věci.

Mrtvá žena se našla v pátek ve tři nad ránem necelých 100 metrů od svého zaměstnání v podniku Mileta. Stalo se tak poté, co její spolupracovník policii nahlásil, že měla být v práci v 10 večer, ale nedorazila, což se nikdy v minulosti ještě nestalo. Její tělo bylo u stromu na sídlišti naproti podniku.

„Při prvotním ohledání těla lékař neshledal žádné známky vnějšího poranění, až při pitvě zkonstatoval, že se jí před smrtí někdo mohl pokusit fyzicky ublížit,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

Vyšetřovatelé pracují například s verzí, že se Marie W. stala obětí přepadení. Možná došlo k zápasu s lupičem nebo vyděšení ženy, při kterém se jí zastavilo srdce, a neznámý pachatel jí poté vzal věci.

Měla mít černý batoh s červeným lemováním a světlou igelitu. Ty se ale u těla nenašly. Policie žádá o pomoc případné svědky. Před smrtí byla Marie W. na návštěvě u přítele na Benešově nábřeží, poté se ne chvíli stavila ve svém bytě, který je ve stejné ulici, a poté zamířila do práce.

prycsvladou ( 26. dubna 2015 15:23 )

 je docela možné že ji někdo okradl až potom co umřela

dietr ( 26. dubna 2015 08:39 )

pokud oběť s kudlou v zádech nenahlásí jméno pachatele, je policie bezmocná, viz případ Kramný.

Zobrazit celou diskusi