Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záhadná smrt Anety: Ubodala se sama?

Autor: simao - 
24. dubna 2015
10:04

Případ 24leté Anety z Kladna nakonec policie označila za sebevraždu. Blondýnka, která se vrátila z exotické dovolené v Dominikánské republice a vyrazila na večírek do jednoho pražského klubu, se prý zabila sama. Alespoň tak případ policisté ukončili.

„Mohu potvrdit, že kriminalisté z 1. oddělení III. policejního obvodu případ smrti čtyřiadvacetileté ženy ukončili 14. dubna letošního roku,“ potvrdila Blesk.cz Jana Rösslerová, dříve policejní mluvčí a v současné době preventistka Krajského ředitelství hl. m. Prahy.

Případ se odehrál v Praze-Letňanech a patřil mezi nevyřešené záhady loňského roku. O sebevraždě, navíc pod vlivem drog, se spekulovalo již v minulosti, přítomnost omamných látek potvrzena nebyla. A otazníky zůstávaly.

Podle informací Blesk.cz policie pracovala i s verzí, že by se nemuselo jednat o sebevraždu. „Rodina si to nechce připustit, byla to dokonalá holčička,“ řekl v den Anetina pohřbu její dlouholetý kamarád. Problémy s ní prý rozhodně nebyly.

„Detektivové se případem velmi pečlivě zabývali, vycházeli nejen z výsledků provedené soudní pitvy, ale nechali vypracovat i znalecké posudky,“ pokračovala Rösslerová. „Kriminalisté navíc 1. dubna obdrželi od státní zástupkyně pokyn, aby spisový materiál odložili podle §159a/1 trestního řádu, a to s ohledem na skutečnost, že mladá žena spáchala sebevraždu (tudíž se tak trestný čin nestal),“ dodala.

Okolnosti sebevraždy však zůstávají nejasné. Aneta si podle všeho užila s novým přítelem dovolenou v Dominikánské republice, poté vyrazila s kamarádkou na party do klubu Coco. V sobotu ráno však zasahovala záchranka u pobodané dívky v Letňanech. Odvezli ji do vinohradské nemocnice, Aneta však k hlubokému zármutku celé rodiny zraněním podlehla. Proč si sáhla na život, jak zní oficiální policejní verze, však zůstává zahaleno tajemstvím.

chamberlain ( 24. dubna 2015 16:33 )

BAN!!!!!Vaše konto zdarbuh a zdarbuh1_ bylo zablokováno administrátorem. - - - DĚKUJI STEJNE, JENTAKJEN, VEGETO A DALŠÍ CO MÁŠ NAKRADENO A DNES TĚ OSTATNÍ USVĚDČILI -- JEDNO TI POVÍM, TY UŽ SE NIKDY NEOČISTÍŠ I KDYŽ DÁŠ ZABANOVAT DALŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!! UBOHÁ TROSKO K POLITOVÁNÍ. BAN DOSTALO VÍCE LIDÍ, NEUNESLA JAK SE PROFLÁKLA, PŘEJU JI TO!!!!

ivoadler ( 24. dubna 2015 15:18 )

Je znám případ, kdy se dospělá, svéprávná, střízlivá žena sama zardousila ve spánku. Bylo to v jednom filmu.

marlen52 ( 24. dubna 2015 12:53 )

no jasně pobodala se na zádech to řekl nějaký chytrolin jako obhájkyně grázla přece Maruška mohla před autem uskočit.a na tohle studujou a berou těžké peníze

pora ( 24. dubna 2015 12:49 )

a taky mě vrtá hlavou, volal by vrah té dívky záchranku, sám poraněný a odvolával se na tu verzi, že se pobodala sama, kdyby to vážně nebyla pravda?? To je mi taky divné, pokud bych připouštěla to, že ji někdo zavraždil. Na druhou stranu, dneska se děje leccos, no kdoví jak to celé bylo.

pora ( 24. dubna 2015 12:32 )

Pokud tato mladá žena si vážně ublížila sama, tak si myslím, že v tom hrály roli jedině omamné látky, zažila jsem už halucinace u člověka, který byl pod vlivem drog a "pral se s imaginárním nepřítelem" v tramvaji, byl strašně agresivní a zlý. Pokud ji vážně někdo druhý neublížil (otázkou by bylo vlastně kdo a proč), řekla bych, že šlo o požití nějaké drogy s alkoholem. Musí to být pro rodinu strašné, žít buď s touto verzí-kdy svou dceru "poznáte jinak", nevěřili by jste, že si "něco dala" a nebo s verzí, že ji někdo zabil a případ se odložil. Zajímalo by mě, o jaké lidi v tom bytě vlastně šlo, jenže pokud holka byla vážně pod vlivem nějaké drogy, mohla vážně napadnout samu sebe a pak i toho kluka. Halucinace je halucinace. Otázkou je, komu by stálo za to, chránit takto nějakýho člověka, který vraždil - kdo by měl být vlastně vrahem, spíš bych to viděla vážně na nedostatečné důkazy. Každopádně je to tragédie, buď došlo k vraždě a holka si ani žádnou drogu vzít nemusela nebo ta druhá verze. Je to strašný.

Zobrazit celou diskusi