Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sedmiletého chlapečka zavalila čtyřkolka před očima jeho otčíma! Matka se zhroutila

Autor: shp - 
16. dubna 2015
06:40

Dětský sen, jízda na čtyřkolce, se během několika málo okamžiků změnil v horor. Na malého Gilberta (†7) ze slovenských Žirian se totiž stroj převrátil. Před zraky jeho otčíma, který na něj měl dávat pozor. Dítě na místě zemřelo, jeho matka se zhroutila.

Zrovna se naučil v první třídě několik písmenek a skládal první věty. Víc už bohužel nestihne. Gilbertův život vyhasl během chvíle nepozornosti.

Tragédie se odehrála v pondělí vpodvečer. Robert (40) se šel povozit se svým nevlastním synem na čtyřkolce. Malý Gigi se na jízdu velmi těšil, vždy se mu moc líbila.

„Malý nebyl jeho synem, ale měli spolu pěkný vztah. Vždyť mu říkal i tati. Je to velké neštěstí,“ řekla otčímova teta, která po tragédii jen těžko hledala slova.

„Kde je můj chlapeček, co se mu to jen stalo?“ zoufale křičela matka nad bezvládným tělem svého syna. Její nářek byl slyšet široko daleko, záchranáři jen mlčeli.

Jediný, kdo jí mohl dát odpověď, byl její partner. Robert si ale držel tvář ve dlaních a nic neříkal. Později však popsal, co se stalo. Žena se z toho zhroutila.

Robert si odskočil na malou a byl asi tři metry od čtyřkolky. Gigi musel mezitím přelézt ze zadní sedačky na přední, odbrzdit, přidat plyn a odjet. Po pár metrech se ale čtyřkolka převrátila a spadla na něj.

ollina ( 8. května 2016 08:36 )

Vini jsou oba rodiče, matkaeměla syna pouštět na čtyřkolku, to není zábava pro sedmileté dítě. Je mi chlapce moc líto.

pravlast ( 16. dubna 2015 08:02 )

Podobné návyky pěstovat v dětech je nebezpečné od začátku.Končí to většinou pirátstvím a óbrsebevědomým ovládáním auto-moto a podobnými nehodami.

Zobrazit celou diskusi