Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruská jaderná ponorka v plamenech! Dým zahalil celý dok

Autor: shp, ČTK - 
7. dubna 2015
15:19

Potřebovala opravu, a tak s ní ruské námořnictvo zamířilo do přístavu v Severodvinsku. Tam ale jaderná ponorka vzplála. Dým z požáru zahalil celý dok.

Ponorka typu K-266 Orel začala hořet v přístavu Zvyozdochka. Obraz je to přímo katastrofický. Dým totiž celé místo zahalil. Požár zasáhl prostor asi 20 metrů čtverečních.

Moskva však všechny uklidňuje, že se nemůže nic stát. Ponorka je totiž bez zbraní a jaderný reaktor z ní byl vyjmut již před opravami. Armádní dok leží na březích Bílého moře v Archangelské oblasti na severu Ruska. Z informací ruských médií vyplývá, že ponorka třídy Antej tam byla v opravě už několik let.

Aktivní zóna reaktoru byla vyňata na začátku opravy už před několika lety,“ řekl ruským novinářům mluvčí opraváren. Ruská agentura RT uvedla, že při incidentu nebyl nikdo zraněn. Celý incident prý vypadá jako horší, než ve skutečnosti je.

tgbg ( 7. dubna 2015 19:24 )

Rusáci, než by ponorku opravovali, radši ji zapálili. Je to opilá a líná verbež.

stejne ( 7. dubna 2015 16:33 )

Co nám dal Rus od 1948-rekapitulace pro české hlupáky . Udělal si z nás svoji državu/satelit a nastolil zde rudý teror-vraždil naše lidi-zničil naše ČSSR nerostné bohatství-uran-zničil ekonomicky 7. nejlepší zemi Evropy mezi válkami-okupoval nás vojensky-svého spojence od srpna 1968(!!!)a střílel do nás-zavřel nás od okolního světa na 40let-drancoval nás-zavedl tady východní svrab a chudobu že tady nic nebylo-v roce 1980 byla kvůli Solidaritě v Polsku od něj mobilizace v ČSSR a čekalo se na další invazi do spřátelené země ( to taky dělá NATO ?? ) a těch 170 tisíc mrtvých vojáčků za 2. války vůbec nemuselo být díky té komedii na Dukle a jinde a neschopnosti velitelů RA - VÁLKA SE VYHRÁVÁ I S MENŠÍMI OBĚTMI ALE MUSÍ SE UMĚT VELET A NE HNÁT SVÉ VLASTNÍ LIDI PŘED SVÝMI HLAVNĚMI A NATAŽENÝMI ZÁVĚRY DO STEČE-kolik bylo kulek zezadu od politruků a další vlastní rudé pakáže...tak proto již nechci nikdy Rusáka tady,jsou to nezvladatelní kočovníci a pastevci dobytka a ne lidé* Co tam bude dělat Kim Čong-un?? Že by nepostradatelný poradce? Sice jde o představitele jaderné mocnosti,země kde občané nemusí platit daně, ale!!! Korea s 23 mil.obyvatel má 1,3 mil. vojáků, potýká se s nedostatkem elektřiny (v noci tma), v nemocnicích dokonce probíhají při svíčkách i operace bez narkózy nevydensifikovanými nástroji, v koncentračním táboře Jodok je odhadem 200 000 lidí.V každé domácnosti musí viset a být pravidelně odprašován portrét vůdce-je to pod kontrolou úřadů. Na provoz rádia,televize musí být povolenízaměstnavatele, povoleno je jen přijímat severokorejské,cenzurované stanice. Průměrná mzda-1 dolar/měs. Já bych se hanbou propadal ve společnosti, která toleruje přítomnost zástupce takovéto "civilizace"

tgbg ( 7. dubna 2015 16:15 )

To si jenom Putler hledá záminku k další agresi!!

decathklon ( 7. dubna 2015 15:38 )

*** na co ponorky, na co!!Těší se na války jak moucha NA HOwNA

putinovaprdel ( 7. dubna 2015 15:37 )

Zase nás pomalu zabíjí, svvině ruský

Zobrazit celou diskusi