Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěřitelné video z Brazílie: Rozvodněná řeka vcucla autobus, pak ho „vyplivla“

Autobus se propadl silnicí do rozvodněné řeky
Autobus se propadl silnicí do rozvodněné řeky  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: ljš - 
25. března 2015
16:25

Poklidná cesta autobusem v tropické části Brazílie se pro pasažéry změnila v noční můru! Rozvodněná řeka podemlela silnici a vůz se propadl přímo do rozbouřených vln, které ho doslova vyplivly o pár metrů dál.

K hrozivé nehodě došlo v brazilském státě Para před dvěma dny. Autobus zrovna projížděl po prašné silnici, najel ale do díry, kterou vymlela rozvodněná řeka, převážil se a spadl do ní.

O několik vteřin později se ale vynořil na druhé straně silnice, když ho proud vody vytlačil z díry pod silnicí a unášel dál. Je doslova zázrak, že se nikomu z cestujících nic nestalo. Měli obrovské štěstí, že pod silnicí neuvízli. Než by se k nim dostali záchranáři, utopili by se.

K další hrůzné nehodě došlo v Brazílii teprve před týdnem. Ta se ale bohužel neobešla bez ztrát na životech. Autobus sjel v oblíbené turistické oblasti z horské cesty a zřítil se do 400 metrů hluboké strže. Zemřelo v něm 54 lidí.

Video  Autobus se propadl do rozvodněné řeky  - youtube.com
Video se připravuje ...

sores ( 25. března 2015 17:12 )

 Mrňavé Česko nemá moře, velehory, vulkány, tajfuny a tudíž žádné přírodní katastrofy se u nás nedějí jako ve spoustě jiných státech kde přijde o bydlení milióny lidí a jsou zničená celá města a stejně je Česko ve srabu s životní úrovni! Ani za 100 let by si Česko neporadilo s takovou životní pohromou jaké jsou jinde ve světě.

naidka ( 25. března 2015 16:54 )

Cestující měli zpestřenou cestu. Vyjeli busem, pokračovali metrem a dojeli člunem.

Zobrazit celou diskusi