Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děti, držte se! Školní autobus naboural přímo do domu!

Autor: shp - 
24. března 2015
17:41

Tohle je jako nejhorší noční můra rodičů! Školní autobus, který vezl malé děti, naboural v americkém městečku Montgomery v Pensylvánii přímo do domu. Z pohledu na místo neštěstí jde hlava kolem...

Craig Kelman byl ve svém domově, když uslyšel děsivou ránu. Když vykoukl z okna, nevěřil vlastním očím. V sousedově domě byl zapíchnutý školní autobus.

Tohle je šílené, absolutně šílené, tohle byste rozhodně nečekali, že uvidíte. A jako rodiče byste to ani vidět nikdy nechtěli,“ prohlásil svědek nehody.

Kelman okamžitě po nehodě vyběhl ven a snažil se pomoci dětem. Jako zázrakem nebyl při neštěstí nikdo zraněn. Všech devět dětí v autobuse vyskákalo ven nouzovým východem v zádi vozidla.

Proč 58letý řidič boural, není stále jasné. Při převozu do nemocnice na vyšetření byl při vědomí a nevypadal zraněn. Policie havárii vyšetřuje.

karlos107 ( 24. března 2015 19:58 )

Běžte s těma drbama s ameriky do hajzlu kreténi !!!! Co se stalo v Evropě, píšete soporadicky, jak je to v USA hned toho jsou plné média. Blbci

majojo ( 24. března 2015 19:43 )

Jestli ten barák, co autobus zdemoloval, byla škola, tak děti musely mít dost smíšené pocity, že?

gogo ( 24. března 2015 17:48 )

To víš, když se v Americe srazí dvě auta, tak to musíme zde oznámit. Jsme přeci jejich přátelé. Nebo je to asi nějaká oznamovací povinnost. Nebo pitomost ?

Zobrazit celou diskusi