Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přítelkyně kyselinového útočníka u soudu omdlela! Zrovna se jí vyptávali na nepříjemné věci!

Autor: dce, zb - 
25. března 2015
12:13

Nezvládla obhajobu svého přítele! Současná partnerka Jana D., muže podezřelého z kyselinového útoku na expřítelkyni Martinu, Pavlína K. u soudu zkolabovala. Uprostřed věty omdlela a skácela se k zemi.

Dnes u plzeňského soudu, který řeší útok kyselinou na krásnou Martinu, vypovídali svědci a odborníci. Mezi nimi byla i současná přítelkyně Jana D. Pavlína K., která omdlela v okamžiku, kdy ji vyslýchal právní zástupce rodiny Martiny P. (26). Ten reagoval na to, že taxikářova přítelkyně si perfektně pamatuje, co ona dělala a o čem se bavili v telefonátech s Janem D. osudný den 18. listopadu 2013 a den předtím.

„Jak to, že si toto tak dobře vybavujete a vůbec si nepamatujete, co jste dělala třeba 15. či 16. listopadu 2013,“ říkal právní zástupce. Pavlína K. vzápětí omdlela a spadla na zem. Jeden ze tří strážců vězeňské eskorty, kteří hlídali Jana D., jí přispěchal na pomoc. Soudce Tomáš Bouček pak líčení na půl hodiny přerušil. Pavlína K. odmítla soudcovu nabídku, že zavolá záchranku. Zhruba po půl hodině se vzpamatovala a opět začalo hlavní líčení. Za chvíli nato opustila soudní budovu.

U soudu řekla, že přítelkyní Jana D. je už 19 let. Z toho 17 let ona žije v Německu a domů do Plzně, do domku, kde bydlí Jan D. a který je psaný na ni, jezdí tak jednou za týden. „Věděla jsem, že má spoustu ženských. Mně to nevadilo. I přesto jsem s ním zůstala. Asi před 10 lety jsem chtěla náš vztah ukončit, ale nakonec k tomu nedošlo. Honza se nikdy nechtěl se mnou rozejít,“ vypověděla u soudu Pavlína K. O vztahu Jana D. a Martiny P. se prý dozvěděla náhodou z Facebooku.

„Uviděla jsem tam jejich společnou fotku. Honza mi pak říkal, že měl s Martinou hezký vztah. Že to byla jen jeho dobrá kamarádka a že ji má rád,“ vzpomínala Pavlína K. Když útočník polil Martinu P. kyselinou, tak Jan D. volal Pavlíně K. do Německa, že se stalo něco hrozného, ať hned přijede.

„Den nebo dva po tom osudném dnu jsem viděla Honzu, jak drží nějaký dopis v ruce a odchází pryč. V tu chvíli mi napadlo, že to opravdu udělal, napsal dopis na rozloučenou a jde si to někam hodit. On se ale vrátil i s dopisem. Co se ale s ním stalo, nevím,“ dodala Pavlína K. Šlo o dopis, kterým Jan D. vysvětloval svou pachovou stopu na místě činu, když tvrdil, že tento dopis chtěl hodit do schránky bytu, kde měla Martina P. bydlet.

Osudný den vyšla Martina z domu, kde nově bydlela, a sedla si do auta. Ještě se sklonila k telefonu, když se otevřely dveře u řidiče. „Dotyčný mi vylil nějakou látku do obličeje, já jsem chtěla zvednout ruce nahoru, asi jsem i vykřikla. Bylo to hrozné,“ líčila tichým hlasem žena. Zahlédla ještě jeho odcházející postavu. „V ten moment mi prolétlo hlavou, že je to Jan D,“ dodala.

Tak v úterý popsala Martina u soudu děsivou událost, která se odehrála za bílého dne v ulicích Plzně. Žíravina nechala na tváři mladé ženy jizvy, připravila ji o zrak, o oční víčka, lékaři jí museli amputovat ušní lalůček. Kromě toho jí vážně poškodila i celé zažívací ústrojí a kůži na rukou a nohou.

moiaza ( 25. března 2015 17:33 )

 Většina z vás diskutujících jste ubožáci.

tggb ( 25. března 2015 17:14 )

ty si blbej č.urák, takže si moh klidně chcípnout debile

pekna.potvora ( 25. března 2015 16:33 )

Chudák dievča si kvôli zakomplexovanému hovadu už nikdy nezaš.uká, zato jemu v base dúfam niekto poriadne natrhne riť!

petrkramnypresident ( 25. března 2015 16:24 )

Ve středověku by především potrestali tu ženskou za ku_rvení na pranýři, takže by ani neměl důvod na ní lít kyselinu.

petrkramnypresident ( 25. března 2015 16:23 )

Tím myslíš, že Chammurapi by ho nechal jít, protože ta ženská byla ku_rva, takže si nic jiného nezasloužila?

Zobrazit celou diskusi