Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrdý Zeman prozradil, co dělá Kate: Vydělává si za barem! Pro NEabstinenta úctyhodné!

Autor: simao - 
16. března 2015
08:15

Zdravotní patálie stihly ženy v rodině Miloše Zemana! Prezident to prozradil ve Střepinách, kde promluvil nejen o nemocech první dcery a první dámy, ale i o zlomené ruce své tchyně. Vedle toho však prozradil i detaily toho, co plánuje jeho dcera po návratu do Česka – přijela totiž ze Španělska, kde si vydělávala za barem.

Moje dcera je v Lumbeho vile a má bohužel zápal plic... Bere antibiotika. No, tak díky bohu dnes zápal plic není tak téměř smrtelná choroba, jako byla, ale je to určitě nepříjemná choroba,“ řekl v pořadu TV Nova prezident Zeman. Nemocná je přitom momentálně i první dáma Ivana Zemanová. „Tak ta má angínu, a aby toho nebylo málo, tak babička, tedy moje tchyně, má zlomenou ruku v zápěstí,“ prozradil Zeman ve Střepinách. Tchyně navíc utrpěla zranění při přetahování o hračku se psem Darcym, upozornil Zeman.

Potvrdil přitom, že se jeho dcera Kateřina již vrátila natrvalo ze Španělska. A teď se plánuje dál vrhnout do studií. V Česku se proto patrně příliš nezdrží, studium plánuje ve Skandinávii.

„Tak ona si samozřejmě chce na studium vydělat z vlastní iniciativy, podotýkám, takže si postupně udělala první, druhý a konečně třetí nejvyšší certifikát barmanky. Jinými slovy, v Barceloně ve Španělsku pracovala jako barmanka, předtím o prázdninách byla v Řecku jako barmanka, no a barmanka je docela úctyhodné povolání, zejména pro člověka, který není abstinent,“ poznamenal prezident, který si právě v souvislosti s abstinenty připsal nedávno na Hradě jedno pořádně kontroverzní vyjádření. To když přál „smrt abstinentům a vegetariánům“ při přijetí vítězných vinařů ze soutěže Salon vín.

Zeman nevyloučil, že první dceru Kateřinu uvidíme za barem i v Česku. „Pokud si bude chtít v Čechách přivydělat na brigádě, proč ne? Já své dceři téměř nic nezakazuji, a naopak si vážím toho, že si sama o tu brigádu řekla,“ dodal Zeman ve Střepinách.

zauber ( 16. března 2015 16:47 )

Zeman není hrdý, je jen dementní. Dcera dělá možná lepší štětku v cizině, protože úbohé Česko je pro ni nedůstojné.

vrahrychtar ( 16. března 2015 14:48 )

a jeste Mlhous zapomnel ze slecna dcera ma kapafku a syfla co chytla za barem

babcaa ( 16. března 2015 14:26 )

sateblit

babcaa ( 16. března 2015 14:25 )

tgbb

tochadda ( 16. března 2015 14:23 )

Kolik španělských barmanek si taky vydělalo na studia ve Švédsku?

Zobrazit celou diskusi