Šokován je prezident Asociace vizážistů a stylistů Petr Lukeš, který Zemanovou sleduje už od nástupu prezidenta Miloše Zemana (70) na Pražský hrad. „Nový image je vskutku radikální skok. Za mne musím prohlásit, že nikoliv k lepšímu. Barva je příliš tvrdá a neodpovídá její pigmentaci pleti. Účes zdůrazňuje kulaté rysy obličeje,“ řekl Blesku. Výrazné líčení mu pak připomíná devadesátá léta.

Dodal také, že jistý kus oblečení je pro Kateřinu věčné tabu. „Celková kombinace lacině působící kůže a legín dané postavě ne zrovna lichotících není počinem, který by stál za pochvalu. Legíny na dceři prezidenta republiky jsou jaksi v nesouladu,” míní Lukeš, který by Kateřině doporučil, aby se vrátila k blond hřívě, se kterou pomáhala tátovi v kampani.

Je ale možné, že se Kateřina novou barvou vlasů prostě snaží ukrýt před hledáčkem veřejnosti. Od takzvaného »pornoskandálu«, kdy tančila na podezřelé párty, se totiž přestala ukazovat a na chvíli opustila Česko. A co dělá nyní? Podle dřívějšího komentáře prezidenta si dává pauzu. A připravuje se, že od září nastoupí na vysokou školu – nejlépe ve Švédsku. „Moje dcera si jako brigádnice na Švédsko teprve vydělává a bude podávat přihlášku. Brigáda to bude téměř roční, protože vydělat si chvíli trvá,” řekl tehdy.

Fotogalerie
9 fotografií