Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Výroční zkouškou zbraní vysmátý Kim vzkazuje: Dejte si na mě bacha!

Autor: dce - 
21. února 2015
19:28

Poblíž hranic KLDR a Jižní Koreje se dnes ozývala divoká střelba. To si jen Kim Čong-un zkoušel svoje pistolky. A taky ukazoval nepřátelům svou obří palebnou sílu. No... aspoň on si to myslí.

Výroční přehlídka zbraní KLDR se odehrála právě dnes. Podle všeho se pálilo ze všeho možného - a to zahrnuje i dělostřelectvo, nebo dokonce protilodní střely. A Kim byl spokojený - podle jeho věčných nohsledů a zapisovatelů vyjádřil přímo osobní nadšení.

Podobné zkoušky, ale v menším měřítku, se odehrávají v Severní Koreji každý týden. Některé zahrnují i nukleární zbraně. Odborníci tvrdí, že Kim Čong-un tím jen demonstruje svou obří palebnou sílu.

Ale asi ani jeho už to moc nebaví - před nedávnem nabídl Spojeným státům a Jižní Koreji, že s testy přestane, pokud s nimi přestanou i oni. Severní Koreji to asi trošku leze do peněz...

Kim se na "oficiálních" fotografiích od svých nohsledů objevil s huňatou čepicí a širokým úsměvem na tučném obličeji. Že se do testů zbraní zapojil, dokazuje fotka, kde drží dalekohled.

dagi64 ( 21. února 2015 20:35 )

Vzhledem k tomu, že se v tom našem pastátě ve všem lže...bůhví co je pravda. Irák Libie všude teď je demokracie a lidé na vrcholu blaha, možná pomůžeme i Korei. Skoro jim závidím, až jim USA pomůžou a zavedou lidská práva.

Zobrazit celou diskusi