Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bestialita v baště Islámského státu neopadá: Ubité vojáky vláčí ulicemi za motocykly!

Autor: so - 
22. února 2015
08:20

Další kruté video dokazuje, jak barbarské metody používají příznivci a ozbrojenci Islámského státu. Dav ve městě Rakka ukopal k smrti tři zajaté syrské vojáky. Jejich mrtvoly pak islamisté vláčeli po ulici přivázané za motocykly.

Minutu a půl dlouhé video opět nese všechny prvky oficiální produkce Islámského státu, profesionální je kamera i střih. Na záběrech je vidět rozzuřený dav asi 300 krvežíznivých sunnitských islamistů, kteří si podávají tři vystrašené vojáky syrské armády.

Ti jsou nejprve svázaní a na kolenou, později je ale nejhorlivější ozbrojenci rozvážou. Následují rány pěstmi, tvrdé údery a kopance. Když leží ztýraní a zkrvavení muži nehybně na ulici, omotají je islamisté řetězy a vláčí je ulicemi za motocykly.

Vše za nadšeného jásotu zfanatizovaného davu. Všemu přihlížejí smějící se děti, které, aby lépe hrůznou show viděly, vylezou na zeď nebo na ramena svých otců.

kat-tom ( 22. února 2015 19:28 )

když už se tak oslovujeme, retarde češi to už nedělají jak sám píšeš už 70 let. Byl to jen akt pomsty za prožité šestileté utrpení ,,, vraždy, mučení, znásilňování ,,, držení v koncentrácích a vraždění v plynových komorách ... jak můžeš přirovnávat tyhle hnusné satanistické kreatury k lidem ... jsou to sadisti, kteří za maskou vraždí, protože vědí, že až je konečně dostihne spravedlnost, tak se budou snažit si ty držky oholit a zmizet v davu uprchlíků a jak jse říkal, doufám, že ty budeš první, komu ve jménu islámského státu upižlají tupým nožem tvoji zaostalou komunistickou palici ... retarde

kat-tom ( 22. února 2015 11:01 )

pavel219-evolution6: primitiv jsi ty, co tady děláš ty islamistický ksindle, táhni si za těma svýma normálníma lidma jak píšeš ty debile a snad ti tu pitomou palici uříznou co nejdříve abys tady pořád dokola neomýlal jednu historku která byla pomstou za všechna zvěrstva fašistů ... kdyby tobě ty idiote za války umučili dceru nebo syna, tak bys je zabil taky. Debile snaž se uvažovat v kontextu dnešní doby ty primitive.

ingmarie ( 22. února 2015 10:32 )

 Primitivní , kriminální dobytek si plní své sny!

tochadda ( 22. února 2015 09:34 )

Jako je nutné zabit šelmu,která okusila lidskou krev, je nutno zlikvidovat tuhle sběř, a to totálně...bez výjimky. nebo si snad někdo myslí, že jsou převychovatelní, nebo v tu chvíli jen nuceni jásat? Ovšem pozor, takhle zvlčit dokáže jakýkoli dav, i v "civilizaci"...vzpomeňme bití ukrajinských "zajatců" separatisty na ulicích Doněcku...a nebo zdivočelý dav fotbalových takzvaných fanoušků...

maruch ( 22. února 2015 09:06 )

 Vypatlaní,vymaštění,vylízaní feťáci z ISIS,který je potřeba vyhubit jak potkany.

Zobrazit celou diskusi