Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Upálení jordánského pilota teroristy z ISIS je podvrh, tvrdí spisovatel!

Autor: shp - 
11. února 2015
20:37

Brutální smrt zajatého jordánského pilota Maáze Kasásby, kterého upálili teroristé z ISIS, je podvrh! Toto odvážné tvrzení prohlásil novinář a spisovatel Thomas Wictor, podle kterého je 22minutový záznam s popravou zfalšovaný. Práci teroristů na videu navíc označil za fušerskou.

Spisovatel nepochybuje, že byl pilot popraven, ale podle něj teroristé zfixlovali popravu a Kasásba dostal mimo záběr kulku do hlavy. Video je prý plné technických chyb, které popsal.

Proč by ISIS napodoboval upálení zajatce zaživa? Protože když někoho podpálíte, nevíte jistě, co udělá,“ napsal Thomas Wictor. „Chtěli, aby teatrálně chodil po kleci a aby skončil na kolenou. Poté ho pochválili za dobře zahranou scénu a mimo záběr ho střelili do hlavy,“ dodává .

Okamžik, kdy pilota pohltily plameny, a veškeré další dění je podle něj dílem počítačové animace. Kamufláž je podle něj navíc dost fušerská, protože se při některých záběrech na klec láme obraz. Jeho slova prý potvrdil i další expert, jmenován však nebyl.

Pilot byl pravděpodobně popraven poté, co ho Jordánsko odmítlo vyměnit za neúspěšnou sebevražednou atentátnici z Iráku. Podle některých expertů však byl popraven mnohem dříve. Zveřejnění videa prý opozdily jeho úpravy.

Video Džihádisti zaživa upálili vězněného pilota! Jako zvíře v kleci! - Reuters
Video se připravuje ...

scaramonte ( 12. února 2015 00:13 )

oprava: nahoře ... antislavistický ....

scaramonte ( 12. února 2015 00:12 )

Taky je třeba zabíjet tyhle santixauzský pojebany chazarský vobřezaný dole i nah,oře zkurvený antislavisitcký židolokajský pejzatý kretény! A to naražením na kůl, vypíchnutím vočisek a vyřezáním jazyka a ponecháním na slunci za bezmaračného počasí v syrské poušti ...

scaramonte ( 12. února 2015 00:09 )

oprava: zajebanej ... prezidenta Syrské ... prasečí ...

scaramonte ( 12. února 2015 00:07 )

Když ty zajebnej kreténe vypičenej podporujou pana Assada - prezienta Surské arabské republiky, tak ty zmradáku praseší sotva asi mohou současně podporovat degéne zdefenerovanej jeho úhlavní nepřátele, které vyzbrojila a vycvičila USRaelskofašistická soldateska právě proti syrskému lidu, ty hovno pojabanovo ...

vog.ht. ( 11. února 2015 21:54 )

Američtí celosvětoví teroristé se nezastaví před ničím,aby jejich propaganda byla co nejefektivnější.

Zobrazit celou diskusi