Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hyena okradla ženu, která zkolabovala na zastávce a záchranáři bojovali o její život!

26letá žena okradla o kabelku cestující, která zkolabovala
26letá žena okradla o kabelku cestující, která zkolabovala  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao - 
9. února 2015
16:45

Příležitost prý dělá zloděje. Jenže tohle je opravdu silné kafe. Mladá žena (26) se nenápadně přikradla k záchranářům, kteří se snažili oživovat jinou ženu (34). Ta zkolabovala v Praze u zastávky MHD I. P. Pavlova. Zlodějka si však odnesla její kabelku! Tohle počínání naštěstí zaznamenal jeden z přihlížejících a zachytila jej i kamera. Pachatelka přitom byla pěkné „kvítko“.

„Podezřelá okradla ženu v bezvědomí ve chvíli, kdy jí záchranáři poskytovali první pomoc,“ potvrdila na policejních stránkách mluvčí Iveta Martínková. 34letá žena prý zkolabovala proto, že ten večer slavila úspěšné vykonání státnic. „Právě vyčerpání ze stresu a požití, byť malého, množství alkoholu zapříčinilo to, že žena během cesty domů zkolabovala přímo na zastávce,“ uvedla mluvčí.

Přivolaní záchranáři se ženu snažili přivést k vědomí. „To se jim bohužel na místě nedařilo, a proto ji naložili na nosítka s úmyslem ihned převést do nemocnice. Jejich práci jim ale ztížila jedna z přihlížejících,“ prozradila mluvčí. 26letá žena využila situace a vyrazila směrem k záchranářům. Za jejich zády – tedy v době, kdy bojovali o lidský život – ukradla bezbranné oběti kabelku! 

„Toho si ale naštěstí všiml přihlížející muž, který tuto ženu doběhl a odcizenou kabelku jí sebral. Ona sama se mu však vysmekla a utekla přes ulici do právě přijíždějící tramvaje,“ napsala policejní mluvčí. Incident, který se odehrál krátce po půl druhé ráno, však sledoval operační důstojník. Pachatelku nespustil z dohledu a zjistil, že se přes Karlovo náměstí vydala do zastávky Odborů. 

Za ženou se proto vydala policejní hlídka. „Podezřelou ženu během pár vteřin vypátrala. Vzhledem k tomu, že nebyla schopna prokázat svou totožnost, byla předvedena na policejní služebnu,“ dodala Martínková. Později vyplynulo, že po pachatelce bylo vyhlášeno již dříve celostátní pátrání kvůli její pestré kriminální minulosti. Až do roku 2017 byla navíc v podmínce, nyní jí hrozí až 3 roky vězení.

Video Hyenismus: 26letá zlodějka okradla o kabelku ženu, která zkolabovala - Policie ČR
Video se připravuje ...

karllos.dc ( 10. února 2015 07:33 )

Jenže bohužel nestačí jen o tom mluvit. Pokud zde neskončí pseudorasizmus(příliš světlá barva pleti) na většinovou společnost, tak se nic nestane

aronak ( 10. února 2015 00:03 )

Za tohle by se měly sekat ruce, ono by to hodně zlodějů odradilo. A ten pán, který zlodějku dohonil, by měl být vyznamenaný a oceněný. Třeba bude v kriminálu spokojená, o nic se nebude muset starat, teplo a pravidelnou stravu mít bude.

drza.drbna ( 9. února 2015 23:33 )

Děti cikorek obarvit na blond a poslat do Norska.

frantacizek ( 9. února 2015 22:58 )

evidentně Italka. ti černí nemají svědomí, měli bychom ty cikány deportovat do první linie do Afghanistanu, možná, že by i snadněji splynuji s prostředím.

vog.ht. ( 9. února 2015 22:28 )

To se pleteš!

Zobrazit celou diskusi