Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena se dvěma vagínami: Po 14 letech plných potratů porodila miminko!

Autor: lm, INT - 
7. února 2015
19:30

Nikdy to nevzdávej! To je motto pětatřicetileté Britky Leony, která se narodila se dvěma dělohami, dvěma vagínami a kvůli vzácné abnormalitě nemohla 14 let počít dítě.

Leona chtěla dítě už zamlada. S manželem Garym se o vysněné miminko snažili od jejích 21 let. „Vždy jsem chtěla velkou rodinu. Přinejmenším šest dětí,“ přiznala deníku Mirror Leona.

Když se jim to dlouho nedařilo, navštívila Leona gynekologa. Ten přišel na to, že žena má dvě vagíny a dvě dělohy, ale v každé jen jeden vaječník a jeden vejcovod, což snižuje pravděpodobnost otěhotnění o 50%. Manželé se nepřestali snažit, ale Leona několikrát potratila. To si vybralo daň na její psychice a Leona musela bojovat nejdřív s depresemi a později i o život, když jí začaly zničehonic selhávat orgány.

Když už téměř nedoufali, tak se to konečně podařilo. Lékaři ji během rizikového těhotenství pozorně sledovali a vyplatilo se! Na svět přivedla císařským řezem zdravého dvouapůlkilového chlapečka.

univerzalnizena ( 8. února 2015 05:11 )

no fujtajbl se nedivim ze sociálka takovy ha ra nt y nezabavi je hnusny a voni taky ...proto rači berou decka cizincum anglani sou hnusny

vosavopruz ( 7. února 2015 22:32 )

to není super,paní by mohla dostat infarkt,hlavně kdyby to byly 2 bejci

vosavopruz ( 7. února 2015 22:16 )

co ti je potom,lízači konečníků

Zobrazit celou diskusi