Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odporný čin: Přiměl dívku k potratu, ta vyfotila, jak dítě zakopává

Jozef (20) a Denisa (16) spáchali odporný čin.
Jozef (20) a Denisa (16) spáchali odporný čin.  (Autor: Čas.sk)
Autor: Čas.sk, lm - 
25. února 2015
21:25

Slovensko šokoval příběh mladistvé školačky z Bratislavy, která porodila dítě do záchodu, následně zakopala jeho tělíčko a ještě si to vyfotila! K potratu ji měl navést její starší přítel.

Na první pohled byli Denisa (16) a Jozef (20) dokonalý pár. I když spolu byli jen něco přes půl roku, všude tvrdili, jak se milují. Když ale školačka v říjnu zjistila, že je těhotná, dostal Jozef plán, z kterého mrazí! Podle informací Nového Času na internetu objednal tabletku RU-486, která dokáže vyvolat potrat i ve vyšším stadiu těhotenství a na Slovensku je nelegální.

Smrtící tabletky za 100 eur (necelých tři tisíce korun) mu v únoru přišly poštou. Dívka tou dobou byla už v pátém měsíci těhotenství, ale navzdory tomu je na pokyn svého přítele užívala několik dní, než se přání páru splnilo. "Důkaz však bylo třeba ukrýt, a tak plod miminka zakopali na hřišti Dúbravka," řekl zdroj deníku. Bratr Jozefa ale tvrdí, že hrob měla vykopat jen Denisa. Dívka si navíc měla při tomto aktu pořídit fotografie, které následně umístila na sociální sítě. Právě tak na sebe upozornila policii. "Když policisté plod vykopávali, byl to hrůzostrašný pohled," řekl svědek.

Denisu po potratu trápily ukrutné bolesti a nakonec skončila i v nemocnici. Podle informací rodiny by měla být už v pořádku. Jozef skončil ve vazbě a hrozí mu až 5 let za mřížemi. Muži zákona ho totiž obvinili z nedovoleného přerušení těhotenství.


persinka13 ( 3. března 2015 18:08 )

 úprimne, tiež ich poznám osobne a nikdy by som neverila že by toto spravili...prekvapilo ma to a som s toho zhrozená, keď som sa to dozvedela bola som s toho v šoku .... úprimne keď tak dieťa mala donosiť nato sú hniezda záchrany... fakt šok....a znechutenie..

nobody_to_know ( 27. února 2015 13:37 )

bohužel, tuhle holku znám osobně a asi před týdnem mě volala ven s tím, že potřebuje něco zakopat, moc se mi to nezdálo a tak jsem se z toho vykroutila a pak jsem zjistila tohle, byla jsem z toho v šoku, celou noc jsem nespala... Nechápu proč to udělaly, vždyť když měl Jozef už 20 tak snad mohly jít spolu do nemocnice a mohl požádat o potrat on, no ne?

marlen52 ( 26. února 2015 15:42 )

tvojenocnimura ale koukám že to taky čteš a zapojuješ se do diskuze

panbaron ( 26. února 2015 12:57 )

o jednoho cobolaka min

ejvm1712 ( 26. února 2015 07:00 )

Seš vůl!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání