Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Černá vdova po teroristovi z košer obchodu na novém videu: Na Paříž zaútočíme znovu

Autor: shp - 
5. února 2015
13:15

Nejhledanější žena Francie se konečně ukázala! Teroristka Hayat Boumeddiene (26), vdova po atentátníkovi z pařížského košer lahůdkářství, se objevila maskovaná na novém videu teroristické organizace ISIS. Vůdce skupiny v něm vyzývá k dalším útokům na Paříž a symbol ženského teroru má přitom po svém boku.

Video nese děsivý název Odpálíme Paříž 2 a francouzsky hovořící terorista v popředí na něm nabádá všechny muslimy ve Francii, aby zaútočili proti prohnilé společnosti, která uráží proroka Mohameda.

„Jestli bojujete za demokracii, my budeme bojovat za islám. Musíte se smířit s tím, že budeme plně reagovat na bezpočet zločinů, které jste spáchali. Vzali jste nám naše práva. Proto nemůžete očekávat, že budete mít mír,“ hlásá terorista.

Po jeho boku stojí další maskovaní radikálové ISIS a jedna žena. Jako jediná má maskáčovou masku. Podle všeho je to právě Hayat Boumeddiene, černá vdova po teroristovi Amedym Coulibalym (†32), který v košer lahůdkářství zabil 4 lidi, než ho zastřelila policie.

I jejího manžela maskovaný vůdce na videu velebí. Stejně jako bratry Saïda a Chérifa Kouachiovy, kteří při útoku na satirický týdeník Charlie Hebdo, který otiskl karikatury proroka Mohameda, zabili 12 lidí.

Černá vdova před lednovými útoky pláchla z Francie do Turecka, odkud zamířila do Sýrie, kde se přidala k teroristům. Stala se tam symbolem ženskosti ve světě teroru a modlou dalších žen, které by chtěly následovat radikální cestu islámu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

japos22 ( 5. února 2015 20:01 )

Ty máš dost - atomovka vždy trefí, ale jen málo těch, které je potřeba trefit - většinou jsou schovaní

tupka.jentakjen ( 5. února 2015 18:57 )

Tak doufejme, že dřív chípne při nějakým náletu. Nikomu scházet nebude, ten její špinavej negr už hraje se zkurveným Alláhem flašku

tupka.jentakjen ( 5. února 2015 18:40 )

No pokud to jsou muslimejši, umíraj furt málo

milan1959 ( 5. února 2015 18:32 )

Atomovku na ně!

tupka.jentakjen ( 5. února 2015 18:32 )

Ty vole, ty seš nádor!!

Zobrazit celou diskusi