Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vražda ze cti v Německu: Pákistánec uškrtil 19letou dceru

Policisté odvážejí tělo 19leté dívky, kterou zavraždil její otec
Policisté odvážejí tělo 19leté dívky, kterou zavraždil její otec  (Autor: EPA)
Autor: ljš - 
30. ledna 2015
19:12

Uškrtil vlastní dítě! V rodině pákistánského původu v německém Darmstadtu se pravděpodobně odehrála takzvaná vražda ze cti. Jedenapadesátiletý otec vlastníma rukama zavraždil svou 19letou dceru, která se chtěla provdat za mladého muže proti vůli rodičů.

Otec se dnes k uškrcení dcery v pronajatém panelákovém bytě na okraji Darmstadtu přiznal. Domníval se prý, že dcera pošpinila čest rodiny, když se neřídila sňatkovými plány rodičů. Na činu se od počátku podílela také matka dívky, rovněž rodačka z Pákistánu, která dokonce pomáhala s odklízením dceřina těla. To bylo objeveno ve středu ráno na jednom parkovišti.

Rodiče, kteří podle sousedů působili jako „nenápadní a milí“ lidé, dceři vyhlédli jiného ženicha než ona sama. Chtěla se přitom provdat za mladého muže, který byl rovněž pákistánského původu. Dívka navíc na veřejnosti chodila vždy zahalená.

jana999 ( 31. ledna 2015 09:34 )

měla by si to uvědomit ta naše blbka šabatová, když se zastává těch zhovadilých šátků si vůbec neuvědomuje, že v podstatě napomáhá k diskriminaci žen, ty dívky si netroufnou říct, že to nosit nechtějí, k tomu je totiž nutí jejich zaostalí papínkové, kteří mají strach z žen, tak je musejí pořád ponižovat

labirintoa ( 30. ledna 2015 22:29 )

Já bych jen malou otázečku... a to byl ten umírněný muslim nebo extrémista? A řídil se Koránem, že jo?

cityjail ( 30. ledna 2015 19:33 )

Tiší a milí lidé.....jen ať táhnou,verbež bezcitná a bez svědomí.Zabít vlastní dítě? Měli by ho umlátit klackem,prase jedno.

jiznicechy ( 30. ledna 2015 19:20 )

Takoví milí a nenápadní nám tady chybí. Z těch bude mít Abass radost.

Zobrazit celou diskusi