Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zavraždil manželku a tělo schoval do jímky: Policii nahlásil její zmizení!

Autor: dce, ČTK - 
6. ledna 2015
10:38

K vraždě manželky se dnes před Krajským soudem v Ostravě přiznal pětačtyřicetiletý muž z Fulneku na Novojičínsku. Svou manželku měl Karel Č. uškrtit a její tělo ukrýt v jímce, policii pak nahlásil, že ji pohešuje. Podle jeho slov činem vyvrcholily problémy, kterými pár delší dobu trpěl - manželka často popíjela a byla agresivní. Navíc ji podezříval z nevěry!

„Nikdy se to nemělo stát,“ řekl dnes před soudem obžalovaný Karel Č. Soužití s o tři roky mladší manželkou se podle něj pokazilo v roce 2011. Tvrdil, že měla špatný vztah s dcerou, kterou chtěla vyhodit z domu. Navíc začala pít alkohol a nadělala dluhy. Souzený muž je musel splácet. Všechen čas podle obžalovaného trávila u počítače a vůbec se nestarala o domácnost. 

„Dcera s přítelem umývali nádobí. Já jsem hlavně vařil. Uklízel, kdo měl čas. Manželka po návratu z práce něco snědla a pak si sedla k počítači. U něho vydržela až do noci, než šla spát. Tak to bylo každý den. Vím, že komunikovala s nějakým mužem. Tvrdila, že s ním hraje hry,“ řekl. Dodal, že se navíc v době, kdy byla pod vlivem alkoholu, k němu chovala agresivně a vyčítavě.

Loni v noci na 17. března rozpory v rodině vyvrcholily. Podle obžalovaného manželka večer popíjela alkohol. Když šli spát, začala mu údajně vyčítat špatný vztah k rodině a nedostatek peněz. Podle obžaloby uvedla i to, že se odstěhuje k příteli do Čech. „Neudržel jsem se. Dal jsem jí facku. Pak se mi zatmělo před očima,“ řekl obžalovaný.

Státní zástupce v obžalobě uvedl, že muž partnerku nejprve rdousil rukama. Pak použil zatím neurčené škrtidlo. „Zmatkoval jsem. Nevěděl jsem co dělat,“ řekl. Tělo nakonec odvlekl ven z domu. Zamířil s ním do dvora sousedního neobývaného domu. Tam jej vhodil do odpadní jímky.

Po vraždě a odstranění těla ještě uklidil v domě. „Pak jsem si šel lehnout. Nespal jsem. Přemýšlel jsem co dál. Pak mě napadlo předstírat, že odjela pryč,“ řekl. Dodal, že následující den dcera obvolávala známé a příbuzné. Sestra zavražděné pak donutila obžalovaného muže, aby policii oznámil pohřešování manželky. Během týdne pak byl několikrát na policii podat vysvětlení. Policisté rodinu navštívili i doma. Po týdnu získali dost důkazů, které vedly k obvinění podezřelého manžela. Muž se přiznal a prozradil i to, kde je tělo ukryto.

salto ( 6. ledna 2015 12:23 )

Kde máš ženu? Zabil jsem jí a zakopal na zahradě. No jo, ale špatně, vždyť jí kouká pr.el. To máš pravdu, ale bezvadně se do toho staví kolo...

krdasseneda ( 6. ledna 2015 12:07 )

Je mi ho líto,ale vraždit neměl

vrahrychtar ( 6. ledna 2015 11:47 )

EL K*OKOT*ON

abvydavatelstvi ( 6. ledna 2015 11:46 )

Měl ji dávat do piti gutalax.... a nesedela by pořád u počítače ale na WC... A snad by ji chlastat odnaucil ..... On vypadal jako slušný obětavy chlap ... a není divu že ji zabil ... život s alkoholikem musi být peklo ...

vrahrychtar ( 6. ledna 2015 11:46 )

EL ****ON

Zobrazit celou diskusi