Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Logopedka se bojí o svou pověst: Zničený život rodiny ji nemrzí...

Autor: dce, zb - 
30. ledna 2015
11:22

Logopedka, která „objevila“ údajné sexuální zneužívání v rodině z Nýrska, je v současné době pod ostrou kritikou veřejnosti. Svým jednáním totiž očernila tátu od rodiny, který následně spáchal sebevraždu. Jenže jediné, o co se teď bojí, je její pověst.

Logopedka Dominika Bezděková v rozhovoru pro Blesk.cz prohlásila, že má v poslední době velké problémy – lidé jí posílají SMS i e-maily, ve kterých jí vyhrožují i fyzickým násilím! „V tuto chvíli musím mít policejní ochranu,“ uvedla. 

Malůvka holčičky (5), která tátu zpodobnila jako prasátko s dlouhým ocáskem, a tvrzení dítěte, že se s ní tatínek koupe ve vaně, vedly k tomu, že Vlastimil Klička (†46) z Nýrska upadl do podezření z pedofilie. Svou situaci neunesl a oběsil se. Celou kauzu jako rizikovou vyhodnotily speciální pedagožka Dominika Bezděková a soudní psycholožka Ivana Holubcová (60). Ta vše oznámila policii.

„Holčička mi řekla, že ji tatínek lechtá a že ona nechce, aby si s ní tak hrál,“ uvedla Bezděková. Navíc jí Lucinka měla říct, že ji maminka zavírá do tmy jen tak pro srandu. Psycholožka Holubcová navíc dodala, že koupání dospělého muže s dítětem není vhodné! „Koupal se s ní ve vaně s tím, že holčička tvrdila, že mu myla záda, protože tam tatínek nedosáhne. A při tom se divně chovala.“

Bezděková v rozhovoru pro server Deník.cz také sdělila, že by postupovala stejně, i kdyby věděla to, co dnes. Nejvíce se ovšem bojí o svou pověst. „A bojím se, že to půjde těžko nějakým způsobem vrátit. Tyto věci jsou fatálního rázu, a i když třeba vyjde pravda najevo, lidi to nebude zajímat,“ řekla Bezděková. To, že se něčeho podobného bál asi i Vlastimil Kličko, ji nijak nezaráží.

Klatovský soud navíc celý případ zamítl s tím, že sociálka při odebírání dětí nepochybila. Maminka Marta navíc stále neví, kdy se jí dvě holčičky vrátí domů.

Video Táta nebo pedofil? Promluvil uznávaný odborník! - Tomáš Polák, Petr Soukup
Video se připravuje ...

deziderturko ( 4. února 2015 09:44 )

Tak to je největší drzost,zničeni rodiny ji nemrzi,ale o svojí pověst se bojí,proč asi? No to je jasné,protoře ona byla také zneužívana a ma strach aby to nevyšlo najevo. Přislovy říka: Na každou svini se voda vaří.

janina7777 ( 3. února 2015 14:58 )

malý pi zdy toho nakecaj a velká piz da zavraždila

dzambulka007 ( 31. ledna 2015 12:28 )

Já také ukážu, ale za krabičák.

mr-petr ( 31. ledna 2015 01:44 )

Nie .. obťažoval ju poze svojou Láskou věš ?? klitoris??

mr-petr ( 31. ledna 2015 01:42 )

prdyvrdy .. A kdes sebral tot prohlášení policie? Naopak ..Ona pověstná panenka , přez kterou policie a psych. "pracují" s dítětem potvrdila pravý opak... Navíc oficial prohlášení policie bylo, že se obvinění neprokázalo

Zobrazit celou diskusi