Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak si žijí »mladí a neklidní« v Íránu: Auta za 9 milionů, domy za čtvrt miliardy!

Autor: shp - 
20. ledna 2015
05:01

Žijí v striktně muslimské zemi, ve které je ženám zakázáno se odhalovat a nikdo nesmí pít alkohol! Oni přesto vysedávají u bazénů, popíjejí šampaňské a s politickou situací v Íránu si hlavu nelámou. Takový je život teheránské zlaté mládeže, která se chlubí svým zhýralým životem prostřednictvím fotek na Instagramu.

V garáži pozlacený mercedes, u bazénu ty největší kočky, v hangáru soukromý tryskáč, na rukou hodinky za desetitisíce a bydlení v domě za čtvrt miliardy.

Takový je život »mladých a neklidných« z íránského hlavního města. Ve skutečnosti tito zbohatlíci ani nevypadají, jako by v Teheránu skutečně žili. Alkohol pijí ve velkém a ženy se nezahalují muslimskými šátky a klidně se chlubí nalakovanými nehty a večerními róbami.

V garážích mají muži vozy značek Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche nebo Maserati. A nechybí ani fotky z dovolené z hor. Tohle rozhodně není život tradičních muslimů.

„Lidé vidí stereotypy národů a jejich lidí podle toho, co vidí a slyší v médiích. Je šokující, kolik zabedněných lidí dnes žije,“ prohlásil majitel účtu na Instagramu. Kontakty na lidi z fotografií však na dotaz britského Daily Mailu odmítl předat. Jestli tak snímky opravdu pocházejí z Íránu, není jasné.

datelobecny ( 20. ledna 2015 14:43 )

Tak takto žije jen hrstka vyvolený, a zbytek národa živoří a musí naplno praktikovat Islám. A nebo zdrhají rozsévat Islám do Evropy.

sars ( 20. ledna 2015 09:40 )

 Tento článek už opakujete, už to tu bylo

tini ( 20. ledna 2015 09:18 )

 jen takovy link: https://www.youtube.com/watch?v=RmVvKRm9JdU

bizon_pepa ( 20. ledna 2015 08:23 )

Jsou v pohodě a už je jasné proč nechtěj, aby jim tam někdo lezl.

bizon_pepa ( 20. ledna 2015 08:22 )

Musel bys mu to vysvětlit. Jednou větou to nedá.

Zobrazit celou diskusi