Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílený vědec vykopal 150 mrtvol holčiček a vystavil si je doma

27. října 2014
11:47

V jeho domě to vypadalo jako v hororu. Ve všech místnostech měl rozmístěny podivné „panenky“, které byly vyrobeny ze skutečných lidských ostatků. Šílený ruský vědec Anatolij Moskvin (46) vykradl přes 150 hrobů malých děvčátek a s jejich těly nastrojenými jako panenky pak žil. Pořádal pro ně oslavy narozenin a jiné slavnosti…

Případ Anatolije Moskvina z Nižného Novgorodu, který hovoří 13 jazyky a je původní profesí historik, tudíž velmi vzdělaný člověk, šokoval poprvé už před třemi lety. Tehdy byl zatčen poté, co se zjistilo, že vykradl hroby s ostatky děvčátek ve věku od tří do 12 let.

Od té doby je Moskvin v psychiatrické léčebně a podle nejnovějšího vyjádření prokurátora prý jeho stav nedovoluje, aby byl postaven před soud. „Po třech letech pozorování je naprosto jasné, že se jedná o psychicky chorého člověka, jehož není možné soudit. Moskvin zůstane dál v psychiatrické léčebně,“ řekl mluvčí soudu.

Bylo zveřejněno video z Moskvinova domu, které sám pořídil a které přináší šokující a neuvěřitelné záběry. Všude po domě jsou rozmístěna těla oblečená do bizarních kostýmů a šatiček. Moskvin, o němž soudní psychiatři hovoří jako o géniovi, dával „panenkám“ jména a pořádal pro ně oslavy. Podle policie měl Moskvin doma 29 mumifikovaných těl.

Na některých záběrech jsou vidět detaily hlav, které jako by byly „oblečeny“ do hnědé silonové punčochy. Na hlavě má tato „panenka“ pletenou čepičku s růžovou mašlí a oblečená je do modrých šatů s límečkem. Jedna z holčiček je nastrojená do podoby plyšového medvídka. „Tyto panenky jsou mumifikované lidské ostatky,“ chlubí se na videu Moskvin, který také ke každé mrtvé holčičce sestavil její životopis. Podle policie Moskvin žádnou z dívek nezabil.

V jeho domě byly nalezeny materiály o tom, jak z lidských ostatků vyrábět mumie a panenky. Jeho morbidní úchylku odhalili před třemi lety rodiče, kteří ho neplánovaně navštívili. Podle médií Moskvin přespával nejraději v rakvi, často nocoval přímo na hřbitovech.

vosavopruz ( 27. října 2014 18:36 )

tigrusenko ( 27. října 2014 13:45 )

Tebe museli učitelé ve zvláštní škole milovat, debile!

tenzmrtodvedle ( 27. října 2014 13:06 )

Treba mu jich bylo lito a chtel aby si jeste posmrtne uzili nejakej ten cajovej dychanek.

Zobrazit celou diskusi