Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Motorkář srazil chlapce a ujel: Neviděli jste ho?

V Plzni pátrají po nebezpečném motorkáři
V Plzni pátrají po nebezpečném motorkáři  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
24. září 2014
11:20

Nebezpečný motorkář dnes jen krátce před osmou ranní srazil teprve patnáctiletého chlapce. A ke všemu na přechodu pro chodce! Z místa nehody ujel – zraněnému klukovi, kterému způsobil otevřenou zlomeninu nohy ani nezavolal sanitku!

Bolestivou a děsivě vypadající zlomeninu způsobil motorkář mladému chlapci na přechodu na křižovatce ulic Koterovská a Slovanská alej. Chlapec byl převezen do nemocnice. Viník však bez zastavení odjel dál do centra Plzně. „Po motorkáři, který z místa ujel, momentálně intenzivně pátráme," řekla policejní mluvčí Hana Štefflová serveru krimi-plzen.cz. Policie pátrá i po případných svědcích.

"Mimo trestu za ublížení na zdraví, jehož rozsah samozřejmě ještě neznáme, hrozí pachateli trest až 5 let, za přečin neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku." dodala tisková mluvčí plzeňské policie.

Podle svědků jel motorkář na černém skútru značky Honda. Měl na sobě černou motorkářskou kombinézu s oranžovými reflexními prvky. V městské části Doudlevec ho dokonce zachytil kamerový systém. Případní svědci nechť se ozvou na lince 158 nebo zajdou na služebnu v Plzni v ulici U Borského parku 20.

figiop ( 28. října 2014 20:50 )

Jaké prase si nedalo tu práci opravit tento článek. 1. Rozhodně se nejednalo o otevřenou zlomeninu. 2. na tu zlomeninu se nikdo dívat nemusel, tak netuším jak mohl vědět jak hrozně vypadá.

ollina ( 24. září 2014 11:27 )

A když ho chytí, dostane maximálně podmínku, tak proč tolik humbuku?

Zobrazit celou diskusi