Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zátah na dealery v Plzni: Večerka byla jen zástěrkou

Autor: dce, zb - 
23. září 2014
11:40

V pozdních hodinách večerních policisté v kuklách překvapili drogové dealery v Plzni. Vtrhli do vietnamské večerky, která sloužila pouze jako kulisa pro varnu drog. Zatčeni byli čtyři cizinci z toho jedna těhotná žena!

Ohromnou akci proti drogové kriminalitě uspořádala plzeňská policie v pondělí večer. Dlouho připravovaný zátah přinesl své ovoce – policisté objevili varnu drog přestrojenou za obchod s potravinami. Byli zadrženi čtyři Vietnamci podezřelí z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Po zuby ozbrojení policisté v neprůstřelných vestách vtrhli do asijské večerky na Klatovské třídě a domu, kde prodejna sídlí. S pomocí dvou speciálně vycvičených psů na hledání drog prohledali obchod, sklad a byt. „Celkem šlo o tři objekty. Zajistili jsme téměř dva milióny korun. U nich existuje podezření, že pocházejí z obchodu s drogami. Také jsme našli bílou krystalickou látku. Ta bude podrobena odbornému zkoumání,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

"V tomto okamžiku policisté na případu stále aktivně pracují a provádí další nezbytné úkony trestního řízení," dodala Štefflová. Při akci byl nalezen také bílý krystalický prášek, který byl odeslán k odbornému zkoumání. Policisté také zajistili dva miliony korun, které pravděpodobně pochází z obchodu z drogami.

jarypadlo ( 24. září 2014 08:08 )

Taky je divný že 100x vyberou tržnici nacpanou falšema a nikdy je nezavřou.Proč?Jen se sebere šunt a pokuty a tresty nikde

jarypadlo ( 24. září 2014 08:06 )

To je tím že dostali Živnost.list bez trestního rejstříku,už tehdy někdo diskriminoval nás.Pláci si tam tu svoloč nepustili.Všechno co dnes bumbusi mají je z nezaplacených daní,podvodného zboží a podobného "podnikáni"

tosca28 ( 23. září 2014 23:41 )

tosca28 ( 23. září 2014 23:32 )

bohuzel to tomik007 vidim ulpne stejne.

tosca28 ( 23. září 2014 23:30 )

Naprosty souhlas. Ale lidi se jich budou zastavat protoze prodavaji lacine smejdy a fejky, takze kdo nema na original, tak nakupuje u Vietnamcu, nejvetsi pakazi na svete.

Zobrazit celou diskusi