Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Feťák na Malorce kousal do turistů: Vzal si nebezpečnou drogu Kanibal!

Autor: tp - 
5. července 2014
08:29

Párty na Malorce a Ibize jsou světoznámé. Nejen díky mnoha slavným účinkujícím a stovkám tisíců turistů, ale zároveň také kvůli drogám. Jeden turista si vzal drogu Kanibal, která má však nebezpečné vedlejší účinky. U něj se projevily tak, že se snažil kousat lidi na pláži a uklidnit ho muselo deset policistů!

Policie vyšetřuje případ turisty, který se procházel po pláži na Malorce a snažil se kousat do lidí, kteří se mu připletli do cesty. Do toho na ostatní řval, aby se kklidili pryč. Vyšetřovatelé jsou si jisti, že byl pod vlivem drog. Nikoli obyčejných, ale jedné z vůbec nejnovějších a nejnebezpečnějších. Ta se nazývá Kanibal. Oprávněně. Nicméně vedlejších účinků má mnoho. Společným faktorem je však vysoká agresivita.

Když policie na Malorce dorazila na pláž, musela zpacifikovat 28letého muže, který se choval jako šílenec. Řval na všechny okolo a snažil se kousat do lidí. Na muže pod vlivem drog bylo potřeba deset policistů.

Droga kanibal se na Malorku dostala zřejmě z velké zásilky drog na Ibizu. Ta se prodává jako sůl do koupele u překupníků. Policisté ji však znají a tvrdě proti této nové droze bojují. Na Ibize, "laboratoři na nové experimentální drogy," jak ostrovu přezdívají policisté, je však boj proti drogám obtížný právě kvůli tisícům turistů, kteří se zde střídají.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi