Předminulé úterý Elišku znásilnil a brutálně zavraždil její vzdálený strýc Roman K. V pondělí se s ní konečně rodina mohla důstojně rozloučit. Na pohřeb měli vstup povoleni jen rodinní příslušníci. Kdo nebyl na seznamu, toho do kostela a posléze ani na hřbitov ochranka nepustila.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Tajemství hrobu malé Elišky (†9) a Lábus na rande! Blesk TV

Nejhůře celý pohřeb nesla Eliščina babička, tu museli lidé i podpírat. Její obličej byl zbrocený slzami a její výraz hovořil za vše. V čele smutečního průvodu ale kráčela Alena, Eliščina matka. Za ruku se držela s mužem, který je očividně její novou známostí. Martin K., otec Eliščina brášky Martínka, který má i Eliščino jméno vytetované na předloktí, ale v předních řadách průvodu nebyl. Kam se poděl muž, který se na fotkách s Alenou objevoval ještě nedávno?

Na pohřbu se ale objevil i Eliščin biologický otec. Podobně jako Alena měl černé brýle, které měly skrýt jeho zdrcený pohled. Jeho jméno se ale neobjevilo na stuze velkého věnce, který ozdobil Eliščin hrob. Zdá se, že na hřbitov nenesl ani květinu. Zato Alenin bratr Honza, kterého v pátek propustili z vězení, kráčel vedle Eliščiny babičky. Na věnci byl podepsaný spolu s Alenou a malým Martínkem právě on.

Video
Video se připravuje ...

Žal a slzy pro andělíčka Elišku: Takhle se s ní loučila rodina! Pavel Schuster, Petr Soukup, David Malík

Fotogalerie
25 fotografií