Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hájil prezidenta Zemana a dostal pěstí: Generál Pavel si přivezl ze summitu NATO monokl!

Autor: map - 
8. září 2014
05:49

Generál hájil čest zostuzeného prezidenta Zemana, nebo se už v zákulisí utkal o vrcholný post v NATO?

To asi napadlo každého, kdo spatřil mohutný monokl na levém oku náčelníka generálního štábu Petra Pavla (52), s nímž se vrátil ze summitu NATO ve Wallesu.

Tam byli Češi tak trochu za otloukánky, když si švédský šéf diplomacie utahoval ze Zemana. Jestli prý vůbec máme rozvědku a proč se jí prezident nezeptá na ruské vojáky na Ukrajině. Možná to generál nehodlal přejít… Ale možná i naopak na něj někde v přítmí počíhali jeho sokové – Ital Claudio Graziano a Řek Christos Manolaso, kteří také usilují o šéfování nejvyššímu vojenskému orgánu NATO.

V každém případě – volit se bude 21. září v Litvě a Pavel má prý velkou šanci. Podporují ho i USA a na tom jeden monokl nic nezmění.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

123automobil ( 15. září 2014 14:02 )

123automobil ( 15. září 2014 14:02 )

123automobil ( 15. září 2014 14:02 )

blooroses ( 9. září 2014 11:53 )

Nepíše lži. Má pravdu. Rusko se jako agresor projevilo už před druhou světovou, pak při okupaci mnoha zemí a teď, po nástupu Putina na "trůn", je opět velice nebezpečným agresorem. Anexe Krymu, který byl k Ukrajině připojen z bližších etnických a zvykových shod a podle typu a využitelnosti krajiny, jejího obhospodařování a vůbec způsobu života obyvatel, anexe toho Krymu, kterého stejně jako celé Ukrajiny Rusko oficiálně uznalo jeho samostatnost a suverenitu, byl násilný akt proti vůli krymských občanů, kteří byli pod hrozbou namířených hlavní, pod hrozbou likvidace rodinných příslušníku, přinuceni podepsat v referendu, že chtějí být součástí Ruska. A to všechno j proto aby Putin nemusel platit za přístup k moři.

sharp ( 9. září 2014 09:55 )

S tebou opravdu diskutovat nebudu, protože vše co píšeš, je lež. Rusko nikdy nebylo a není agresorem, to se musíš podívat na západ. Připojení Krymu k Rusku (původně mu patřilo), je také vůlí krymských občanů.

Zobrazit celou diskusi